Dzēšlapa - "Sievietei ir jābūs sievietei"

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 9., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:44 - "Sievietei ir jābūs sievietei"

(47 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]itta
Date:9. Novembris 2004 - 13:40
(Link)
es arī varētu tāda būt. Es GRIBĒTU tāda būt. Viss atduras pret materiālajiem apstākļiem. Uz vienu algu visu nepavilksi. Bet ja varētu!!! Es pat zinu, ka būt laba mājsaimniece, laba māte un laba sieva savam vīram.
Bet kamēr arī man jāstrādā, tikmēr arī saimnieciskie darbeļi uz pusēm. Ja es varētu sēdēt mājās, viņš varētu arī tos traukus nemazgāt un putekļus neslaucīt. Bet tagad - :)))
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:9. Novembris 2004 - 14:08
(Link)
tu gribētu sēdēt mājās?
es n e t i c u.
[User Picture]
From:[info]itta
Date:9. Novembris 2004 - 14:11
(Link)
man liekas, ka gribētu.
Nu tas "sēdēt mājās" jau tik tāds apzīmējums, kas sevī ietver iešanu kur un kad grib. celšanos, cikos grib. Mājas darbiņi - nu patīk man viņi laikam. Un nav viņiem termiņi:) vienalga, vai dari 12 pa dienu vai 12 vakarā. Ēst gatavot - man patīk. Bērni - vienmēr esmu gribējusi būt ar viņiem, cik vien iespējams (nu kad man viņi būs)
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:9. Novembris 2004 - 14:16
(Link)
vienreiz runāju ar savu vīrieti, gaudos, cik man grūti, utjpr. un tad ar apņēmību sejā teicu - cik es būtu laimīga, ja man nebūtu jāstrādā. Ja tikai Tu strādātu.
Viņš man paskatījās acīs un paprasīja - Tu tā varētu? Tad es padomāju un sapratu, ka nē.
Es nekad nespētu viņam prasīt naudu savām privātajām vajadzībām. Jo ja viņš maksā par manu dzīvi, tātad es piederu viņam. ja es piederu viņam, tad kur paliek pašas pamats zem kājām un kur palieku es pati?
nu, tā es domāju. tā teikt, piekrītu vairākumam, ka priekš sevis - ok. bet ne priekš viņa. tur arī tā sāls.
[User Picture]
From:[info]itta
Date:9. Novembris 2004 - 14:26
(Link)
nu katram sīkumam naudu prasīt - tas būtu pazemojoši. Es uz mieru tad, ja arī man ir karte pieejai viņa kontam.:)) Kad nav par katru lietu jāatskaitās.Un nesanāk jau tā, ka viņš maksā par tavu dzīvi. Jo tu jau arī strādā - nu un kas, ka mājās? Tie arī ir darbi. Un tev par tiem maksā viņš. Jo tad viņam tie nav jādara.
Īstenībā tas viss ir zināmā mērā atkarīgs, kā abi to uztver. Svarīgi ir ,lai tas otrs to neuztver tā - nu re, es tevi uzturu, Tev jābūt man par to vien jau pateīcīgai. Svarīgi, lai tas otrs arī to, ko dari mājās, uztver par pilnvērtīgu darbu un novērtē to.
Kad mēs par šito esam runājuši, mans vīriec atzinās, ka tā ir viņa lielākā vēlēšanās - lai es varētu nestrādāt. lai es varētu darboties pa mājām. un no tā brīvajā laikā apstaigāt maņikir, pedjikir utt. Nu grib viņš mani lutināt..:)) es jau neiebilstu tā....

> Go to Top
Sviesta Ciba