verbālais ekshibicionisms - enough is enough [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

enough is enough [May. 17th, 2007|07:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Atklāti runājot gribas pakārties - pabeigšu to stulbo remontu pati un tās brāķētās durvis tam debīlajam supermegatera smalkajam Reatonam iespraudīšu pakaļā.
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]mat
Date:May 17th, 2007 - 09:55 pm
(Link)
A Tu pamēģini tam meistaram situāciju izskaidrot ar nedaudz rupjiem vārdiem. Kad ar cilvēkiem sāk runāt rupji, tad viņi kaut kā uzmanīgāk sāk klausīties.
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:May 17th, 2007 - 10:27 pm
(Link)
Nekas nepalīdz, nepalīdz pat tas, ka tas atbildīgais par visām štellēm ir mans bijušais puisis, ar kuru man līdz šim bija pat ļoti labas attiecības. Taisnība vien ir, ka pēc remontdarbiem draugos palikt ir gandrīz neiespējami.
[User Picture]
From:[info]mat
Date:May 17th, 2007 - 11:30 pm
(Link)
Nu šāds fakts jau diez vai baigi varētu palīdzēt. Vot, ja tas būtu topošais puisis, tad gan viņš to visu padarītu labi.

Katram ir kāda lieta, kas viņu motivē strādāt ātrāk un labāk. Vienīgi katram tā ir atšķirīga.

Vajag pamēģināt uztaisīt konfrontāciju - kārtīgi salamāties, ja būs sakarīgs cilvēks, tad beigās arī to visu kārtīgi pabeigs, ja ne, tad nolamās pretī un atstās visu pusratā.
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:May 18th, 2007 - 09:03 am
(Link)
Nu esmu jau to mēģinājusi vairākkārt, pēdējā reize bija īpaši dramatiska, pēc izlamāšanās vienkārši apklusu un teicu, ka ar viņu vairs nevēlos runāt - uz to brīdi klusuma terapija it kā iedarbojās un viņš apsolīja līdz svētdienai lielākās drazas novērst. Tai novēršanai vajadzēja notikt vakar, bet nu lieki laikam piebilst, ka vakar pēc darba biju aizbraukusi uz dzīvokli un tur, protams, nekādu izmaiņu.

Nu neko, viņš zina, ka svētdien tur vācos iekšā, ja tā arī nekas nebūs izdarīts, es pēc pašas prāta aprēķināšu izmaksas, kas man varētu aiziet to visu darot pašai un par tik lielu summu mazāk samaksāšu pēdējo daļu. To ciparu noteikti noapaļošu, lai vien parādītu, ka tā vienkārši nedrīkst darīt. Ne ar mani, katrā ziņā.
[User Picture]
From:[info]mat
Date:May 18th, 2007 - 10:32 am
(Link)
Njā, ne pārāk paveicās ar remontdarbu veicēju.

Man jau liekas, ka šajā gadījumā tā lieta ir principa jautājums, nevis naudas. Ja jau kaut ko apsola izdarīt, tad jau nu arī to vajadzētu izdarīt, turklāt vēl pazīstams cilvēks. Cipara samazināšana par ļoti apaļu summu būtu diezgan pareiza.
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:May 18th, 2007 - 03:58 pm
(Link)
Vissmieklīgākais bija tas, ka viņš man teica "Nu beidz vienreiz piekasīties, kopumā taču viss ir labi, kurš tad tos sīkumus redz?" Es redzu, es, kam tur jādzīvo! Biju nikna kā pūķis un joprojām balss sāk trīcēt, kad runāju par visiem šiem sūdiem. Tas pats man ir ar durvīm - jau sazvanos ar Reaton departamenta direktoru, kurš īsti neko nerisina un tikai velk Nūūūū, jāāā, nūūū tāāā īīīr, nu mēēģināšu risināt. Zinu jau, ka aizveduši man tās durvis uz remontu, nevedīs atpakaļ divus mēnešus un tad atkal ciemiņiem būs klusu jāčurā :D