verbālais ekshibicionisms - Bailes [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Bailes [May. 16th, 2005|02:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu jau pagājuši gandrīz divi gadi, kopš uzzināju, ka manam žoklim būs nepieciešama visai sarežģīta operācija. Ja neskaita pirmās nedēļas pēc liktenīgā zobārsta apmeklējuma toreiz, tad visu šo lietu esmu uztvērusi, cik vien mierīgi iespējams.

Centos sevi un citus pārliecināt, ka tas tik tāds sīkums vien ir, tomēr šodien, kad ar dakteri nolikām konkrētu operācijas datumu (29. jūnijs), visa bravūra kaut kur pagaisa.

Iznākot laukā no ārstes kabineta, pieri pārklāja auksti sviedri, gar acīm pavīdēja spoža gaisma un likās, ka tūliņ paģībšu. Neģību jau, protams, un skaļi neraudāju, bet iekšēji kaut kas salūza un sapratu, ka man patiesībā no tā visa ir vienkārši neizsakāmi bail.

Tagad nu sēžu tāda mazlietiņ apjukusi, ar asarām acīs, skaitu lietus mākoņus un viss, ko šobrīd vēlos ir, lai kāds vienkārši apskautu un pateiktu tos pašus vārdus, kas daudziem šķiet tik muļķīgi: "Viss būs labi!"
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]vienna
Date:May 16th, 2005 - 02:31 pm
(Link)
nebaidies. es Tevi bieži apciemošu. un citi arī. un līdz 29.jūnijam vēl tālu. sarīkosim kārtīgus dārza svētkus, aizmirstot par sestdienu, jo man tiešām viss iekšēji tukši tagad.... jo viss zaudēts... un tādēļ man tik ļoti gribējās noslēpties... tādēļ. ceru, ka pārāk ļoti neļaunojies...
From:[info]barbits
Date:May 16th, 2005 - 02:43 pm
(Link)
Viss buus labi!

Man pirms trijiem gadiem arii bija liidziigi, atklaaja kautko nederiigu, kas bija jaaizgriezh. Diezgan riskanti bija un kaut arii atklaaja agraa pavasarii, saduushoties uz operaaciju speeju tikai rudens pusee.. Tagad atskatoties liekas - nieks vien bija, bet pirms operaacijas normaali notuseeju visu vasaru un centos par to nedomaat.

Zini, tagad tieshaam ir bail, un tas ir tikai un vieniigi normaali, bet pienaaks i 29.juunijs un peec taa viss buus labi. Buusi atkal smaidiiga un laimiiga, un domaasi par to visu ar smaidu.

[User Picture]
From:[info]elina
Date:May 16th, 2005 - 02:48 pm
(Link)
viss BŪS labi
From:[info]piccolo
Date:May 16th, 2005 - 02:55 pm
(Link)
hei, šitā jau tev nav pirmā, ne? :P

un tu pati labi zini, ka būs viss labi. nedaudz neērtības būs (visdrīzāk alu nevarēs dzert, bet tā laikam man tāda tuvāka tēma), bet pēc tam, cik saprotu, būs miers un viss. uz visu dzīvi. :)

vai tas nav nelielu baiļu vērts?

ps - labi, ka PĒC jāņiem. :))
From:[info]manitu
Date:May 16th, 2005 - 03:32 pm
(Link)
Apliec sev ap kreiso plecu labo roku, ap labo plecu kreiso roku un stipri, stipri samīļo sevi no manis! Viss būs labi! :)
[User Picture]
From:[info]incidents
Date:May 16th, 2005 - 03:39 pm
(Link)
ja tev dzirciema ielā paredzēts - tad tiešām nav ko satraukties, tur labi spečuki - seju, žokli, degunu man tur pārgraizījuši krustām šķērsām - un tā ka gandrīz nemana. pretsāpju līdzekļus arī dod pēc pirmā pieprasījuma. tā ka - būs o.k.
[User Picture]
From:[info]nfoworm
Date:May 16th, 2005 - 04:58 pm
(Link)
Njaa - nu zini - ja padomaa, ka taa veel nav mirstamaa kaite, tad viennoziimiigi viss buus shtokos :) Bet kaa jau [info]piccolo teica, ar alu gan buus shvaki ;) Za to vareesi dzert teeju ar balzaamu ;)