Pilota memuāri.

summa Zaļajā Zeķē šobrīd sastāda 26 jubilejas latus.

summa Zaļajā Zeķē šobrīd sastāda 26 jubilejas latus.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nosaukums ir pilnīgi ārpus tēmas. And so it begins.

Tukšā, pusremontētā istabā, trīsstūra formācijā sēž trīs čaļi - [info]almighty_j, Sīks un [info]pyro. Ir piektdienas rīts un viss vēl tikai sākas. Pirmā apjausma ir, ka we should do this more often un ka to noteikti vajadzētu translēt internetā kā podkāstu. Pirmais sāk Sīks tēmā par "limiting beliefs" un to, kā šodien tika iznesti Stradiņi, kad ķirurgam 6. reizi mēģinot izlocīties un neizsniegt pēcoperācijas analīzes sanāca darīšana ar The Will & his power of will, un cik interesanti, ka kabinetos aiz zīmītēm "nepiederošiem ieeja aizliegta" personāls ir daudz laipnāks, nekā citur uzņemšanas nodaļās vai ārstu kabinetos. Un ka bez viņiem patiesībā netikt cauri.

Dažas stundas vēlāk tie paši trīs personāži virtuvē izskatās vienkārši pēc brutāla cilvēkveidīga virtuves kombaina.. Tā dzimst pirmās idejas par to, kas jau sen aizķēries manā prātiņā - šī māja ir par lielu, lai to atstātu tukšu. Padomju vara komunālajos dzīvokļos sastūma bez kādas šķirošanas, psiholoģiskā profailinga un atlases. Bet ja nu mēs savu quote-unquote ģimeni izvēlētos paši, savstarpēji atlasot cilvēkus, kas pašiem šķiet vispiemērotākie? 7-8 te pietiek vietas. Eventuāli. Un tad to visu varētu pārvērt šovā un enterteinmentā pašiem sev. Un meibī pārdot T-kreklus. :D
Jau ar minimālo trīs cilvēku skaitu parādās skillseti, kas turklāt vēl pārklājas. Pyro redz mazos celtniecības defektus, kuri nezinātājam, ja es uz to nenorādītu, tā arī paliktu nepamanīti. Kvalificēts personāls. Vienā setā troļļojot tiek savesta kārtībā Sīka n-kōrīgā darbstacija, look-at-all-this-shit-I-can-watch ietvaros atrasti vismaz 10 skatāmgabali treileros un beigās ir tā sajūta, ka THIS FEELS RIGHT. This feels awesome. Feels like pure.... [Reactor] POWER [back form the days I had that]..

Tā pati savādā sajūta, kuru es pēdējo reizi noķēru JaunŠmucspainavā, 21.12.12. Pasaules gala baļļukā.

Now we all need to process this & recharge. But this is doable.

/Music: Magnifikate - Changes
  • no padomijas laikiem vai apmēram nāk teiciens "lasījis neesmu, bet ir viedoklis"
    tā man te.
    nezinu, vai tas ir old skūl, vai ōl_ze_taim_skūl ka māja ir saistīta ar ģimeni. (pie ģimenes pieskaitu bērnus)
    Esmu dzirdējis, ka pastāv kkas saukts zviedru ģimene, bet neko daudz par to nezinu.
    Bet viss jau ir laikā mainīgs.
    (varbūt no uzrakstītā arī varēja netapt skaidrs, ko gribēju teikt, tad neko)

    Mēs taču dzīvojam laikā? Vai kā? :)
    • Es arī nezinu. Zinu tikai, ka tas, kas man intuitīvi, instinktīvi asociējas ar ģimeni, ir kaut kas plašāks un ne obligāti ar ģenētisku radniecību saistīts. Ar mentālu gan.
      Cenšos te darīt tā, kā mēs daram uz mūsu planētas.
  • I'll just leave this here: Imagine Dragons - Radioactive

  • Nu atradi? :]
Powered by Sviesta Ciba