Pilota memuāri.

Priecīgus visiem svētkus.

Priecīgus visiem svētkus.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
..Īsākā telefonsaruna pēdējo dažu gadu laikā: "Tā. Man tagad nav laika runāt. Viss, čau." (1,8 sekundes)
Dienās, kad [info]almighty_j kaut kas nesanāk, viņš spēj kļūt vairāk nekā vienkārši nejauks. Pat 'kretīnisks' nebūtu īstais vārds. Un nabaga Kārlēns vienkārši patrāpījās ceļā, kamēr vēl dažu labu vispār gribējās nosist. BĻE, cik reizes jāmāca, ka viss jātaisa tā, LAI VAR IZJAUKT!!

Notikumu ķēdīte, tātad: Pastiprinātājs neiet-->Jāpārtaisa barošana-->Jāpārtin toroīda trafiņš-->JEBĻA...-->JEBĻA..-->Besī tak, bļe. JEBĻA!-->!!!-->Vadi pinās, diametri atšķirīgi-->Sāk krēslot, jāatliek uz rītu-->FAK, nu!!-->Zvana telefons-->Pirma doma: nu, ko tev vēl, kretīn, vajag? Kas es kāds izziņu birojs, vai??-->Pasūtu. Sāk gribēties ēst. Pēdējā brīdī attopos, ka nav krējuma salātiem. IBIO-RIO, bļe!! Jāteš uz veikalu. Veikalā, protams, sāk besīt viss pārējais - leišu krējums visās variācijās maksā lētāk par mūsējo..

Un tā bez sava gala. Vienīgais risinājums ir iet gulēt un rīt ar skaidru galvu.
  • Tieši tā. Ej gulēt (vai arī vienkārši darīt kaut ko, kas šobrīd nekaitina), un tad rīt ar svaigu galvu ķeries atkal pie darbiem. ;)
  • Mieru, tikai mieru :D

    Eh, cik pazīstami tas izklausās.. Bet patiesībā, lielākā daļa lietu, kas mūs satrauc/uzvelk/sakaitina ir tikai sīkumi. :)
Powered by Sviesta Ciba