Pilota memuāri.

anger.

anger.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un NEVIENĀ ziņu pārraidē, nedz presē, NEKUR citur šī informācija neparādījās. Pat ne ar pušplēstu vārdu netika pieminēta!!!!!!! Nekā. Pilnīgs vakuums.
Par to otru 'bildi' ar seju un koncentrisko, kompaktdisku atgādinošo apli ar bināro kodu tajā - kāds VISPĀR var izskaidrot, kā tāda apmēra veidojumu iespējams radīt vienā naktī, tumsā!?! Starp citu, tā varētu būt diezgan gudra stratēģija - atstāt ziņojumus tādā veidā, lai to izcelsmi nevarētu viegli norakstīt kā viltojumu vai kārtējo dabas untumu.

Un tad cilvēki izgudroja jaunu veidu, kā tikt no šīm lietām vaļā - izlikties, ka tās neeksistē, par tām nerunāt un visus, kuriem ir atšķirīgs viedoklis šajā jautājumā, uzskatīt pat tādiem 'gaisā pasistiem'. Kaut realitātē ir tieši otrādi.
  • ūū, labs!!! 1+ Izskaidrojums saskaņā ar manām zināšanām izklausās gana ticams. Par to, ka šajās vietās ir paaugstināta radiācija vienā vai otrā spektra daļā, ir pieejama diezgan vienbalsīga informācija.

    Līdz ar to mēs nonākam pie secinājuma, ka oficiāli vai neoficiāli mums ir tāda tehnoloģija, lai radītu šos zīmējumus. Paliek tikai jautājums - vai mums vienīgajiem? Cik ironiski, bet kārtējo reizi tehnoloģija nav cēlonis, bet tikai sekas. Līdz ar to jāvērtē ziņojumos iekodēto vēstījumu būtība un tas, ko tie cenšas pateikt. Kā arī, ko kāds Zemes spēks vai struktūrvienība iegūst vai zaudē, atstājot šādas pēdas labības laukos..

    interesanti, interesanti.
    • Principā vienīgais, par ko varam būt pilnīgi droši, ir tas, ka ne jau nu pārītis ļaužu ar dēļiem un nakts redzamības brillēm ir pie vainas. Tie (crop circles) ir nopietna līmeņa tehnoloģijas pielietošanas rezultāts. Iemesli, savukārt, var būt visdažādākie.

      http://www.youtube.com/watch?v=IN5yXCqUOws
Powered by Sviesta Ciba