Pilota memuāri.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tas mirklis, kad mazais brālītis smejoties saka, ka Mildronāts iekļauts dopinga sarakstā,

jeb, kā mēs to saucam: if it actually works, let's restrict it.
  • Un kur ir problēma? Tev kāds to liedz lietot?
    • Nē. Tikai novēroju tendenci. Jau tagad redzamas atšķirības it kā vienotā tirgū - to, kas vienā valstī pieejams ar recepti, no citas var sūtīt bez, reizēm pat lētāk. Tādēļ arī mazliet smieklīgi liekas preparātiem ieviestie ierobežojumi, īpaši, ja tie ir preparāti, kas tiešām strādā. Ar Mildronātu man, piemēram, ir personīga pozitīva pieredze.
      • Nu arī cits dopings gan jau "tiešām strādā", par to liecina ne tikai tas, ka ir šādas aizliegtās vielas, bet arī tas, ka dažās disciplīnās aizvien turas dopinga zelta laikmetā uzstādīti rekordi, un tas, ka kopš dopinga lietošanai sāk aizvien aktīvāk griezt ciet skābekli, vairākos sporta veidos pēkšņi no favorītiem pazūd valstis, kuras tur ir stabili turējušās gadu desmitiem.

        Un ar dopingu ir jācīnās. Ne tikai tāpēc, lai sports būtu tipa tīrāks un godīgāks, bet arī tāpēc, lai sporta bīdītāji nepāršpricētu savus sportistus un nenomocītu to organismus līdz invaliditātei vai pat nāvei.

        Paskaties iedvesmai šo - http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/26.10.2014-melu-laboratorija.-sports.id37660/ Jāatzīst, ka nav pats nopietnākais dokumentālais raidījums, bet nu ieskatu var gūt. Gan jau var sagūglēt arī ko nopietnāku.
Powered by Sviesta Ciba