Pilota memuāri.

As above, so below. Kā augšā, tā apakšā.

As above, so below. Kā augšā, tā apakšā.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Likumi Visumā ir vieni un tie paši. Un es tiešām uzskatu, ka īstā atbilde uz Fermi paradoksu [oriģinālais links aizstāts ar [info]pyro doto] pati ir paradokss:

MĒS esam tā tante no blakus dzīvokļa, kas vāc un vāc lupatas, un kuras dzīvoklī pat sociālais darbinieks vairs netiek iekšā, jo smaka ir neizturama un mantas faktiski aizedz logu ailes. Mēs esam tas bomzis, tas dzērājs, kas skaidrā ir labi ja 8 minūtes dienā. Un, ja jūs būtu cita, saprātīga civilizācija, jūs tas interesētu?
Tā, ka nemitīgo karu un intrigu dēļ, visticamākais, mēs esam šī galaktikas sektora zvērudārzs, atskurbtuve, īslaicīgās aizturēšanas izolators, no-go zone. Visi no mums slēpjas. I mean, VISI, kas nav baktērijas un dzīvnieki. Un, kamēr nepieņemsimies prātā, tas tā arī paliks.

  • ja viņi ir tik attīstīti tad kāda nolūka pēc tik daudz tusē ap šo planētu, un kāpēc viņi tik sūdīgi maskējas no mums, jo ja mēs esam visuma "atkritne" tad ko viņi te meklē, un kapēc neturas no mums pa gabalu?
    Jo ja viņi gribētu mūs novērot tad esot tik attīstītiem kā tu saki viņiem nebūtu nekāda iemesla te ierasties pašiem , vai sūtīt bezpilota kuģus, jo ja jau mūsu"iezemiešu" civilizācija spēj atrast citas exoplanētas, tad viņiem būtu jāspēj mūs izsekot un aplūkot dušā plikus, kaut vai sēdot otrā galaktikas malā. Zo tavs arguments ir invalīds.
    Un ja viņi gribētu mūs informēt ka mūsu ceļi ir corapted tad pieņemu ka viņi to varētu uzreiz un visas planētas mērogā- jau atkal jautājums kapēc viņi to nedara?
    Zo neracionāla klātbūtne, un neracionāla izturēšanās- kopumā kaut kas neiet kopā.

    Kamēr man ir loģisks racionāls izskaidrojums kuram lai tas būtu ticams nevajag milzu lēcienus pa pieņēmumu kāpnēm tad es pieņemu to kas ir loģisks un iztur pārbaudi.
    Jo ja zeme un visums darbojas pēc vieniem likumiem, tad parādi tā likuma analogu uz zemes kas liktu visam attīstītajam būt miermīlīgam un jaukam? Kur ir šī mehānisma analogs uz zemes?
    Jo ja atmetam cilvēku kā paraugu, tad augsti organizētas struktūras ar lielu iekšējo disciplīnu un sava veida kopējo saprātu, nav jaukas un miermīlīgas. Ja tu to apšaubi aizej palūdz bitēm medu, un skudrām pārvākties prom no tava malkas šķūņa, abos gadījumos tu dabūsi total WAR.
    Jo ja ticam ka mikro kosmos atspoguļo makro kosmosu un otrādi, tad paskatoties dabā, visā tās bez maz bezgalīgajā daudzveidībā tad nekāda košā bilde par E.T dabu nezīmējas.
    P.S šeit es operēju ar saviem spriedumiem un domām, jo nepārbaudāmiem izstrādājumiem internetā es neticu- zo Zeitelgeist un ko, manās acīs nav arguments, jebšu tam ir tik pat liela ticamība kā bībelei, ja gribam to pieņemt par akurātu un racionālu īstenības atspoguļojumu.

    Zo pieņemu ka šinī subjektā mēs varam piekrist tam ka viens otram nepiekrītam.
Powered by Sviesta Ciba