RedBull ceļ spāāāāāārnos... un tad gāž ZEMĒ.
Pateicoties Dzelža tehniskajam stāvoklim, manas attiecības ar dažādām ķīmiskām vielām, kas pieskaitāmas vienai vai otrai klasei, vienmēr bijušas ļoti niansētas. Bez problēmām iespējams sajust DMAA iedarbību, to kā strādā piracetāms un tamlīdzīgi. Bet tieši visbrīvāk pieejamās substances ir arī, nekautrēšos teikt, visbīstamākās un grūtāk dozējamās.
Un tā - fakin' KOFEĪNS.
Varbūt vakarnakt braucot pie Kažiņa(tm) tās 2 bundžas RedBull'a nebija laba doma. I'll rephrase this - tā NOTEIKTI nebija laba doma, ņemot vērā manu ķermeņa masu un faintjūningu. Attiecības ar kofeīnu vienmēr bijušas slidenas - ne es ko jūtu, ne saprotu, kamēr konkrēti neiedod galvā. Bet ar caffeine-crash es nebiju pazīstams. To, ka tieši tas ir tas, izdevās noskaidrot jau krietni par vēlu.
Stāvoklis - apātija. Dārzenis. Bez fiziskas pārslodzes, bez jelkā. Naktī vēl svaidies pa gultu un svīsti, vielmaiņai gonkojot pie pilna tahometra, pēc tam guli pa 3 reizēm dienā, bez jelkādas intereses par pakārt notiekošo.
Tā ka niekošanās ar kafijām, nemaz nerunājot par enerģijas dzērieniem, tiek izbeigta. Izglītojošs video zemāk.
Un mazliet plašāk - šeit
Un tā - fakin' KOFEĪNS.
Varbūt vakarnakt braucot pie Kažiņa(tm) tās 2 bundžas RedBull'a nebija laba doma. I'll rephrase this - tā NOTEIKTI nebija laba doma, ņemot vērā manu ķermeņa masu un faintjūningu. Attiecības ar kofeīnu vienmēr bijušas slidenas - ne es ko jūtu, ne saprotu, kamēr konkrēti neiedod galvā. Bet ar caffeine-crash es nebiju pazīstams. To, ka tieši tas ir tas, izdevās noskaidrot jau krietni par vēlu.
Stāvoklis - apātija. Dārzenis. Bez fiziskas pārslodzes, bez jelkā. Naktī vēl svaidies pa gultu un svīsti, vielmaiņai gonkojot pie pilna tahometra, pēc tam guli pa 3 reizēm dienā, bez jelkādas intereses par pakārt notiekošo.
Tā ka niekošanās ar kafijām, nemaz nerunājot par enerģijas dzērieniem, tiek izbeigta. Izglītojošs video zemāk.
Un mazliet plašāk - šeit
Rituāls vienkāršs - ieberam kafiju krūzē, ja ir laiks, ļaujam tai ievilkties N minūtes, pieberam cukuru, kamēr ūdens nav pilnībā atdzisis, pielejam pienu un sākam patērēt kafiju. Ja laiks ir ierobežots, attiecīgi cukurs un citi ingredienti iet klāt uzreiz, kafija pastāv dažus peles klikšķus un tiek patērēta.
Riebums, šķiet, uznāca Merild patērēšanas laikā. Bet veicot "testu", nē, pats Merild diez vai būtu pie vainas, jo šobrīd iebildumu man pret to nav. Vai tad dzēru kādas citas kofes, nezinu.
Tu pieminēji šķīstošo kafiju...es gribētu to noliegt jau pašā tās saknē, tik pat riebīgi kā bezalkoholiskais alus vai kaut kā tā.
Kafijas receptūra izklausās pareiza. Tā nu nekādi nebūtu varējusi būt pie vainas.
Nu vot sazin, kas bija pie vainas.
Tātad visas manas cerības uz šī rituāla potenciālo efektivitāti ir pupu mizas..
Haha.