Pilota memuāri.

Komentāri

Labas aknas or so, jo tevis nīsto alkoholu es panesu ļoti labi. Tik labi, ka ja gribētu dzert līdz grīdai, man būtu ļoti jācenšas, tā ka zūd jēga to darīt vispār hehe. Tā ka iespējams tur ir kaut kāda sakritība.

Rituāls vienkāršs - ieberam kafiju krūzē, ja ir laiks, ļaujam tai ievilkties N minūtes, pieberam cukuru, kamēr ūdens nav pilnībā atdzisis, pielejam pienu un sākam patērēt kafiju. Ja laiks ir ierobežots, attiecīgi cukurs un citi ingredienti iet klāt uzreiz, kafija pastāv dažus peles klikšķus un tiek patērēta.

Riebums, šķiet, uznāca Merild patērēšanas laikā. Bet veicot "testu", nē, pats Merild diez vai būtu pie vainas, jo šobrīd iebildumu man pret to nav. Vai tad dzēru kādas citas kofes, nezinu.

Tu pieminēji šķīstošo kafiju...es gribētu to noliegt jau pašā tās saknē, tik pat riebīgi kā bezalkoholiskais alus vai kaut kā tā.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba