Fri, Nov. 4th, 2011, 02:42 pm
Mīļās, Meitenes!

Uzskatiet, ka šodiena ir īpašākā diena jūsu dzīvēs. (Nē, kāzas nekad nav bijušas īpašas,tas ir bullshits, nē, arī tā diena, kad zaudēji nevainību nav būtiska. Atzīsti, Tev tas taču pat nepatika!)
Šī diena ir tik īpaša, jo Tev ir paveicies - šodien Tu uzzināsi ļoti daudz jaunas lietas (kuras, Tev durai vispār jau sen vajadzēja zināt, vnk Tavas smadzenes bez palīdzības nespēj tik tālu aizdomāties).
Es Tev iemācīšu šādas tādas lietas par to, kā dabūt džeku, seksu(nedirs, ka Tev tas nepatīk un, ja tā tomēr ir - vācies ārā no mana bloga, lose) un varbūt pat otro randiņu pēc tam, kad viņš jau IR Tevi paņēmis priekšā.


1. Pamēģini izskatīties labi. Tā ir vienīgā lieta, kas Tev patiesībā ir un kas džekiem patīk. Nē, nopietni novāc nahuj nost no sevis to vecmammas džemperi, 3 „bītlenes” un pacenties izskatīties tā it kā Tu tiešām būtu sieviete. Tev ir ciči, kājas, dirsa un seja – tas arī ir viss, kas kādu interesē. Iegaumē to. Atkarībā no tā, cik grādi ir ārā, vietu, kur jūs tiekaties utt utt – izvēlies labāko un seksīgāko apģērba gabalu visā savā 1000 drēbju kolekcijā un reāli nedirs, ka Tev nav ko vilkt (tas ir tik nodrāzti jau, ka gribas sist uzreiz, kā tas tiek dzirdēts). Ja tas ir centrs un vakarā, visticamāk jūs iesiet uz visām tām picērijām, kafeijnīcām utt. , ja paveiksies, tad uz bāru (jo man tā patīk). Pamēģini uzvilkt kko tādu, lai viņam būtu interese uzzināt, kas īsti ir zem tā mēteļa, jakas vai kkā tā (citādi pastāv iespēja, ka Tu stundām staigāsi pa ielu un salsi, melojot, ka Tev nemaz nav tik auksti, jo Tev taču viņš patīk. ) . Ja tikšanās nebūs 21.gs. ierastais variants, tad visticamāk savu plānu doties uz peintbolu, karuseļiem, pie viņa uz mājām utt viņš Tev paziņos iepriekš un Tu varēsi tam būt gatava. Kļošenes nevelc. Nopietni. Vispār, ja Tev ir kļošenes, Tu esi pretīga un ej uz klosteri. Tas nav stilīgi, goda vārds.
2. Tu zini to awkwardness, kad jūs satiekaties un esat uztraukušies un nezinat, ko teikt un tad Tu tizli smaidi, jo saproti, ka Tev jāizskatās labi. Ja viņš nesaviebj seju, kad Tevi ierauga – visticamāk, Tev jau ir izdevies panākt, ka viņš grib Tevi izdrāzt. Malacis. Ja viņš saviebj seju, saki: „Tu neizskaties labāk” – viņš būs šokā un visticamāk Tev nebūs sekss, bet vismaz Tu iedragāsi viņa pašapziņu. Kur es paliku? – ā, jā. Tātad awkwardness – AIZMIRSTI. Kad Tu viņu satiec, sāc runāt kko. Piemēram, pastāsti, ka brauciens transportā bija pilnīgs gļuks un tur bija dzērāji. Sāc uzreiz vnk stāstīt kko, lai jums uzreiz Būtu par ko runāt. (ja viņš nav pilnīgs deģenerāts, viņš iesaistīsies sarunā) Jo, ja jūs tupa stāvēsiet, tas būtu debīli un jūs izskatīsities debīli un arī esat debīli. Un nemēģini sākt sarunu, lietojot visu savus supergudros tekstus un tādu huiņu, ja viņš to nezinās, nesapratīs, viņš sajutīsies reāli stulbs (drošvien viņš tāds arī ir) – to, ka Tu esi gudra parādīsi vēlāk.
3. Komplimenti. Kas ir ar jums tuparilās govis?!!? Ja Tev saka komplimentu – tas ir KOMPLIMENTS un tātad viņam Tiešām tā šķiet. SAPRATI? Neatbildi uz komplimentu „Nu tā jau nav..” / „Nē, es nemaz neesmu gudra” / „Wow. Tu mani samulsināji” – EJ DIRST. Saki vnk normāli, vēlams pasmaidot, „Paldies!” – tas parādīs, ka Tev ir manieres, tas parādīs, ka Tu neesi kompleksaina un slima govs. „PALDIES” – ir ļoti pat ok. Un, lūdzu, ja viņš saka „Tev ir skaistas acis” – nesaki : „Tev arī”. Viņš nav gejs- tāpēc jūs satikāties, atceries?!
4. Ja jums ir sanācis tikt kkur apsēsties siltā vietā, ņem dzērienu, ja vien tas nav maķītis – ņem burgerus. Nemelo, ka Tev negaršo – gribi ēst?! – ĒD. Ja viņš nav Tavs īstais, Tu vismaz būsi pierijusies. Izmanto to. Neņem Cosmopolitan , Sex on the beach, Mojito – tas viss ir ļoti nodrāzti un viņš to jau paredz. Ņem alu, viskiju, rumu tml (ja jūs lietosiet alkoholu) – viņš nodomās, ka neesi tā dumjā muļķe un pārspīlētā lēdija, viņam tas patiks. Ja nelieto alkoholu, ņem jebko, tikai ne to pašu dārgāko un krutāko kafijas kokteili, viņš domās, ka Tu esi kuce, kurai vajag bembi un visu pašu superīgāko. (Tu, protams, esi to pelnījusi, saulīt! Jāajāa)
5. Ja Tu domā, ka viņš grib Tevi izdrāzt - visticamāk Tev ir pilnīga taisnība - viņš grib Tevi IZDRĀZT. Viņš drošvien nevar to pat sagaidīt un visa šitā Tava pastaigāšanās viņam riebjas tik ļoti, ka tad, ja būsi slikta gultā, reāli dabūsi pa purnu, tāpēc pacenties, saulīt!
6. Bet Tu taču esi viņā iemīlējusies, vai ne? Nu tad Tev jāizdara vēl šis tas. Tātad, lai viņš domātu, ka Tu esi forša un gribētu vēl kādreiz paskatīties Tavā sejā, pēc tam, kad viņš būs Tevi smagi izjājis.. ir dažas nianses, kas Tev jāzina. Nerunā par savu bērnības emocionālo pārdzīvojumu, nerunā par saviem bijušajiem, nerunā vispār nekādu reālu huiņu! Tu skaties romantiskās filmas? (nu, protams, ka skaties) Tur ir parādīts viss, ko Nevajag stāstīt un darīt. Saprati? Pilnīgi godīgi saku, ka viņš negrib, lai Tu sāc raudāt, runājot par kkādu huiņu. Viņš grib, lai jums ir kkas kopīgs un Tu viņam esi arī čoms, tikai seksīgs čoms. Piemēram.. Tu spēlē xbox? Playstation? –Ja nē, tad SĀC. Pirmā lieta, kas viņam patiks. Padomā, kas jums var būt kopīgs, dārgā, un , nē, tie nav Tavi nagi, mati, kosmētika, Tavas draudzenes(ja vien jūs neesat vienā gultā) utt. Tas ir alkohols, ballītes, xbox un citi labumi, kurus Tev kā normālai meitenei būtu jāmīl. Neesi klusa, bet ļauj viņam arī runāt. (šito pat apdomā un atceries).
7. Ja viss ir nonācis izmisuma stāvoklī.. sāc runāt atklāti par seksu. Nu tā vēsi, it kā Tev pohuj, Tu vari par to runāt utt. Un kkādā momentā izmet frāzi „Nesaprotu, kas vainas minētam. Man pat patīk kko tādu darīt. Pfff” – Tas izglābs jebkādu situāciju un Tu iegūsi vēl laiku, lai panāktu, ka Tu viņam liecies forša.
8. Šokē viņu. Viss tas stereotipiskais sūds visus garlaiko, saki, dari lietas, kuras parasti standarta meitene nedara. Viņš jutīsies tā, it kā kko īpašu atradis.
9. Nodirs meitenes, kas ir pirmās lēdijas. Tjip „Nevaru izturēt tās dumjās meitenes ar visām savām runām par Drogām blāblā.. sviests kkāds”. Viņam tas patiks, jo viņš Tevi sapratīs. Bet visu šito darot, neaizmirsti, ka Tu tomēr neesi čalis, u know... Esi arī sievišķīga un pievilcīga, citādi jums var būt anāli prieki vai arī viņš izrādīsies gejs pēc pāris gadiem.
10. Šis ir pēdējais punkts un ļoti svarīgs. NEKĀDĀ gadījumā nesaki, ka esi iemīlējusies, ka gribi bērnus, ka viņam kkas jāmaina viņa dzīvoklī, ka sapņo par kāzām utt Tas viss viņam liks nobīties, ka Tu esi slimiķe ar vēlmi viņu sagūstīt uz visu atlikušo dzīvi.

Lūdzu... zinu, ka esmu jums ļoti palīdzējusi. Vienmēr laipni. „Alises 10 baušļi ir noslēgušies”. Citas dzīves gudrības Twitter - @KeitRocknroll

Fri, Nov. 4th, 2011, 04:27 pm
[info]yulungu

lieliski :D

Fri, Nov. 4th, 2011, 04:48 pm
[info]nulle

hahahaha

Sat, Nov. 5th, 2011, 07:06 pm
[info]termostats

Šis IR episki un lielākā daļa tur ir skarbas patiesības. Tiesa, xbox un PS vietā katram var būt kaut kas cits, bet lielos tramvajos runājot, lietas būtību tas nemaina.

Sat, Nov. 5th, 2011, 07:09 pm
[info]ledene_

:DD nice

Sat, Nov. 5th, 2011, 11:48 pm
[info]aitinja

"pacenties izskatīties tā it kā Tu tiešām būtu sieviete"

tas jau kā padoms gejam. it kā tu būtu sieviete:>

Sun, Nov. 6th, 2011, 09:06 pm
[info]durka

http://bit.ly/s4bwjj