(no subject) @ 05:13 pm
| | Add to Memories | Tell A Friend
Pastaiga |
|
|
October 3rd, 2009Commentstas, kas ir eļļā, vispār nav nekāds siers, salīdzinot ar vikšeru ražojumu. svaigais ir drusku sāļāks, kā jau svaigais, bet arī bez tās latviešu kazas sieriem raksturīgās kūts smakas, ļoti izsmalcināts, bet mīkstais garšo labāk par franču sieriem.
Nē, nē, par to eļļu es pieminēju tikai tāpēc, ka firma tā pati - ar baltu kazas logo. Viņiem arī svaigais kazas siers ir nežēlīgi pārsālīts, visu kluci dabūju izmest. Būs jānomēģina.
līcīšu? nē, vispār ne tuvu. tas cietais, sāļais vispār ir kaut kāds pārpratums. vēl tie smērējamie ir kaut kā ēdami (kas vispār nav siers, bet kaut kāda siera masa), bet ar vikšeru sieriem grēks salīdzināt.
Jā, līcīšu! Man liekas, šis vai kaut kas ļoti līdzīgs. Likās nežēlīgi pārsālīts, mēģināju visādi - gan ar tomātiem, gan salātos likt klāt, bet man neiepatikās.
http://www.licisi.lv/files/Image/DSC000
(Reply to this)
(Parent)
ja nu gadījumā tu meklēsi, viņi ir ritulīšos, baltā papīrā ar uzdrukātiem stereotipiska, caurumota siera gabaliņiem
Es obligāti meklēšu, es jūku prātā dēļ kazas siera (sevišķi ir tādi kaut kādi importa sieri, kas vīnā mērcēti, balti kā kokosrieksts, bezmaz caurspīdīgi, bet toties 15 Ls kilogramā).
(Reply to this)
(Parent)
|
Powered by Sviesta Ciba |
Pastaiga |
|