tas, kas ir eļļā, vispār nav nekāds siers, salīdzinot ar vikšeru ražojumu. svaigais ir drusku sāļāks, kā jau svaigais, bet arī bez tās latviešu kazas sieriem raksturīgās kūts smakas, ļoti izsmalcināts, bet mīkstais garšo labāk par franču sieriem.
(no subject) @ 03:16 pm
aleja:
tas, kas ir eļļā, vispār nav nekāds siers, salīdzinot ar vikšeru ražojumu. svaigais ir drusku sāļāks, kā jau svaigais, bet arī bez tās latviešu kazas sieriem raksturīgās kūts smakas, ļoti izsmalcināts, bet mīkstais garšo labāk par franču sieriem.
tas, kas ir eļļā, vispār nav nekāds siers, salīdzinot ar vikšeru ražojumu. svaigais ir drusku sāļāks, kā jau svaigais, bet arī bez tās latviešu kazas sieriem raksturīgās kūts smakas, ļoti izsmalcināts, bet mīkstais garšo labāk par franču sieriem.