- [entries|archive|friends|userinfo]
adinkra

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 6th, 2023|02:22 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nesen nopirku vingrošanas riņķi. Galvenokārt, lai uzlabotu kustību koordināciju. Tas man vairāk vai mazāk ir izdevies, kaut griešana pretēji pulkstenim joprojām ir jūtami sliktāka.
Bet. Negaidītais blakusefekts- riņķojot es superātri sasildos, kas jauki, kad mājā ap 9 grādi. Nesalīdzināmi ātrāk kā visādi savādāk vingrojot. Dēļ šī vien bija vērts.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]jaunakaszinas
Date:February 6th, 2023 - 02:54 pm
(Link)
Kādēļ tad tik maz grādi mājās? Citi arī ekonomē, griež no 22 uz 18. Deviņi - tas ir vispār neapkurinot? 9 grādus var pieelpot?
From:[info]adinkra
Date:February 6th, 2023 - 03:10 pm
(Link)
Viena malkas krāsns uz lielu telpu. Plus vēl slinkoju un nekurinu katru dienu, vismaz šitādā laikā. Manā personīgajā midzenī gan ir daudz siltāks, bet vispār man sāk kļūt tiešām auksti ap 11 grādiem, līdz tam ir tikai vēsi. Un, protams, neviens te šortos apkārt nedrasē.
[User Picture]
From:[info]resort
Date:February 6th, 2023 - 05:22 pm
(Link)
Zini, izklausās, ka tavā mājā būtu jāatstāj atvērts ledusskapis, lai kaut cik nebūt sasildītos.
From:[info]adinkra
Date:February 6th, 2023 - 07:20 pm
(Link)
Apmeklētāji virsdrēbes nenovelk.
[User Picture]
From:[info]resort
Date:February 6th, 2023 - 08:42 pm
(Link)
Zini, man ir pieredze ar gulēšanu cepurē, jo pizģets ku auksts, tāpēc tevis apmeklēšana noteikti neizklausās pēc pārlieku romantikas. Kādam varbūt liekas baigi čoini un ekzotiski. Ja es ziemā varu pa grīdu staigāt ar basām kājām, mans tas liekas vāu, tā ir dzīve. Jo tā nebūt nav bijis vienmēr. Tev jau droši vien arī.
From:[info]adinkra
Date:February 7th, 2023 - 09:37 am
(Link)
Romantika ir pārvērtēta.
Nenu protams ka siltumā patīkami, un gribēt var visu ko, bet tā nu sanācis, ka šeit daudz tiek pieciests dēļ plašā pagalma, kas ir oāze vasarā.