|
[Jan. 8th, 2025|04:37 pm] |
|
|
|
Comments: |
Ai, nu tādu grila pannu tu palietosi labi ja pāris reizes. Trends, jā, bet reāla prieka maz :D
Vislabākā pannu izvēle ir Mūkusalas Gemosā. Kaut gan, ej nu sazini, varbūt vēl kaut kur.
Ja no mūsmāju pieredzes -ejošās ir čuguna un vokpanna. Pannai ir jābūt smagai, tad labi un vienmērīgi tur siltumu.
Nerekomendēju visādus smalkos pārklājumus, ātri nodilst un čušš vien ir.
Runā, ka keramikas pannas esot krutas, nezinu, nav pieredzes :-)
tieši smagu es negribētu. bet par gemosu varētu padomāt
| From: | nova |
Date: | January 8th, 2025 - 10:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Draudzene niekojās ar modernajām vieglajām, kamēr nopirka moderno, bet čuguna, un teica, ka beidzot normāla panna. Man ari nepatīk tās svars, bet tomēr sanāk izmest ārā pārāk daudz vieglo pannu, tostarp, to Ballarini. Baltā keramika vispār sūds
Man keramikas (baltā, tās kas pirmās parādījās) ļ.ātri palika brūna un nesmuka arī pareizi lietojot. Diemžēl tie smalkie pārklājumi nav veselīgi arī ja pareizi lieto tāpat vienā mirklī mikroplaisas un inde nāk ēdienā
Jā, es arī nesaprotu, un varbūt nav paredzēts, ka panna paliek tīra un bez brūnuma noberzta, jo melnais apcepums jau tā pati aizsargkārta vien ir, ja gluds un nepiedeg tālāk. Tad laikam jautājums, vai melni bŗuna raiba panna virtuvē izraisa kādas emocijas, vai mierīgi var ar tādu sadzīvot... | |