Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis


12. Novembris 2018

Kad nav vasara, tad ir ok sēdēt piepirstā vilcienā @ 19:52

Paklau, es šito nesaprotu.

Vairākas reizes ir gadījies tā, ka iekāp vilciena vagonā, kurš tikko ir atbrīvojies no pasažieriem un tur saprotams, ir pamatīgi pieelpots un ne tikai. Kamēr vēl ir laiks līdz vilciena atiešanai, nolemju ataisīt logu un pavēdināt. Un gandrīz katru reizi kāds grib, lai es to logu aiztaisu, turklāt ar tik aizvainotu vai dusmīgu seju, it kā es dirstu tamburā.

Bet mūzikas klausīšanās bez austiņām gan, kā izskatās, satrauc tikai mani.

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 12. Novembris 2018 - 20:34
(Link)
..mani arī satrauc mūzikas klausīšanās bez austiņām, slikts gaiss,smirdēšana, skaļa sarunāšanās, etalona aparāta aizsegšana utml. Cilvēki rīgā ir ļoti netaktiski un nerespektē citu robežas. Bez maz atkal sagribējās uz brīdi rehabu kaut kur ārzemēs
[User Picture Icon]
From:[info]dombrava
Date: 12. Novembris 2018 - 20:46
(Link)
Reāli besī mūzikas klausīšanās bez austiņām. Arī visādu šovu, filmu skatīšanās. It kā jau tā trokšņu būtu par maz. Un svaigs gaiss ir ļoti svarīgs. Tā ka priecājos par jebkuru uzņēmīgu cilvēku, kas atver logu.
[User Picture Icon]
From:[info]tiga
Date: 13. Novembris 2018 - 01:16
(Link)
Es arī esmu no tiem, kas taisa logu. Ja kāds pukst, tad es saku, ka te vajag izvēdināt, un kad sāks braukt, tad aiztaisīšu. Parasti tas palīdz:)
Pret mūziku bez austiņām savukārt parasti palīdz konduktori. Neesmu sūdzējusies, kaut kā viņi paši to dara,cik nu nācies tādas situācijas pieredzēt.
[User Picture Icon]
From:[info]telefontubbie
Date: 13. Novembris 2018 - 07:21
(Link)
Es arī nesaprotu par to sēdēšanu piepirstā gaisā. Bet nu par laimi vai par skādi, tagad daudz retāk braucu no Rīgas uz mājām, reti kad sanāk iekāpt tādos vilcienos.

Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis