| |
[Sep. 30th, 2013|10:57 pm] |
|
ķirbju biezzupa sanāca krietni par sāļu un krietni par asu. kā to izlabot? |
|
|
| Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172474/4637) | | From: | lidaka |
| Date: | September 30th, 2013 - 10:59 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
ar kokosriekstu pienu?
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/155030/38389) | | From: | 15 |
| Date: | September 30th, 2013 - 11:00 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
nezinu:/
mauc klāt vēl daudz ķirbja!
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/155030/38389) | | From: | 15 |
| Date: | October 1st, 2013 - 12:11 am |
|---|
| | | (Link) |
|
un to kokosa pienu arī? kur to visu pēc tam likt? labāk uztaisīšu pa jaunam. šī lai iet podā:)
sāļumu var noņemt zupā izvārot rīsa paciņu (vai divas, ja vajag atkārtot). asumu var noņemt ar to pašu krējumu (ja garšo. viss gan kļūs treknāks) | |