pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 26., 2010 | 02:57 pm
posted by: starsailor in pajautaa

Ja šķeltos zirņus liek zupā nevis aukstā , bet karstā ūdenī, tie normāli izvārīsies?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]hessin
date: Jan. 26., 2010 - 04:20 pm
#

atkarīgs, cik ilgi vārīs. Kādu stundu vajadzēs.

Atbildēt


iokaste

from: [info]iokaste
date: Jan. 26., 2010 - 04:42 pm
#

pākšaugus labāk aukstā, + jāmērcē

Atbildēt | Diskusija


nova

from: [info]nova
date: Jan. 26., 2010 - 06:01 pm
#

šķeltie nav iepriekš jāmērcē, citādi iegūsim pretējo, varen cietus zirņus:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


labils

from: [info]labils
date: Jan. 26., 2010 - 07:43 pm
#

o cmooon, rely??
neesu gan meegjinaajis, bet man kautkaa liekas ka meerceejot zirnji zietaaki nepaliek.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nova

from: [info]nova
date: Jan. 27., 2010 - 09:23 am
#

es tak saku, jautājums ir, kuri zirņi. mana māsa aiz nezināšanas šķeltos mērcēja veselu diennakti un zupā viss bija mīksts, izņemot zirņus.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jan. 27., 2010 - 11:09 am
#

visticamāk kļuda bijusi sāli pieberot, to tikai jādara kad mīksti jau

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jan. 27., 2010 - 11:03 am
#

bullšit.

Atbildēt | Iepriekšējais