gurķavokādocecīšu salāti

Posted on 2014.11.05 at 01:07
Tags:
brīnešķīgi salāti - šī ir Kārļa versija, bet es esmu taisījusi visai līdzīgus:

bundža ar cecīšiem (t.i. turku zirņiem)
2 nelieli avokado
puse no gara garā gurķa
olīvas (kādas krāsas labāk patīk. vai abu krāsu)
citronsula
un ļoti vēlams - čankīčatmasala
ja nav čankīčatmasalas, tad labi garšo arī ar ķiplokpipariem
ja ir - var piegriezt arī drusku ledussalātu vai spinātu (spināti lieliski iet kopā ar cecīšiem arī citos ēdienos) vai pārkaisīt ar kādiem diedzējumiem.

labi der arī kā pildījums līdzņemamām maizītēm

Comments:


judging the mice
[info]rasbainieks at 2014-11-05 11:36 (Saite)
nekavējoties uzmeklēju čatmasalas recepti, man šķiet, ka paštaisīti masalu miksi ir mans jaunais melnais :)
http://www.mamtaskitchen.com/recipe_display.php?id=10330
eju meklēt asafetīdu, amčūrs man toč ir /sit plaukstiņas/
plika dirsa tālu spīd
[info]skunkhead at 2014-11-05 17:09 (Saite)
Un ja nav laiks pašam taisīt čatmasalu, tad kur to var dabūt jau gatavu?
*
[info]inese_tk at 2014-11-05 17:28 (Saite)
mani ar to masalu saslimdināja biedrene, kura mēdz regulāri ieprikties herbals.lv. tur arī var dabūt http://www.herbals.lv/lv/superfoods?a=2936

viņa ļoti, ļoti labi garšo arī vienkārši uz avokado maizes ar vai bez gurķa ripiņām. protams, var kaisīt arī citur, bet mani ļoti apbur šīs masalas saskanība tieši ar avokado.

moš pie krišnām vai stoķī ar ir? neesmu gan speciāli skatījusies.
Ūūlę
[info]chimera at 2014-11-05 19:00 (Saite)
pie krišnām ir.
Previous Entry  Next Entry