Posted on 2008.05.19 at 20:06
man:: labiņš
skan: six organs of admittance
Tags:
mans slinkums un nespēks gandrīz pārspēja izsalkumu, bet tomēr saņēmos (citādi man būtu pienākusi klāt nāve) un uzčiņīju saldajā krējumā un sojas mērcē ceptus šampiņjonus ar pussīpoliņu, kam beigās piegāzu klāt vienu paciņu roltonnūdeļu. baigi ātri, viegli un garšīgi. lai gan vispār šodien pasaulē nav un nevar būt nekā garšīgāka par minerālūdeni.

Comments:


brr
[info]brr at 2008-05-21 20:02 (Saite)
Sojas mērce ir tāpat ierastā brūnā mērce?

Un, to saldā krējuma un sojas mērci tu izmanto kā gatavošanas vidi vai arī to arīdzan štopsē iekšā?!

Man gribas ko jaunu iebaudīt ;)
*
[info]inese_tk at 2008-05-25 16:33 (Saite)
nu jā, klasiskā sojas mērce.
un protams, ka krējmiņ štopēju iekšā.
ideja vienkārša - apcep pannā sēnes ar sīpolu, pieber garšvielas, sojas mērci un pārlej ar saldo krējumu. pasutina, pasautē un beigās piegāž iepriekš ar ūdeni aplietas un nokāstas Roltonnūdeles [karoč parasto sauso zupu aka bomžpaket]. vēl pāris mazas minūtiņas uz uguns, lai savelkas kopā un vsjo.

p.s. piebilde par Roltonzupu nūdelēm - reiz man Mārtiņš Sirmais stāstīja, ka tās nūdeles ir vienas no kvalitatīvākajām nūdelēm kādas LV nopērkamas un esot pat daudz labākas, nekā dārgās, speciālās, atsevišķi pērkamās tip ķīniešu nūdeles.
brr
[info]brr at 2008-05-25 17:29 (Saite)
Es gan improvizējot darīju krietni savādāk - nācās mazliet nožēlot :D
Previous Entry  Next Entry