nu jā, klasiskā sojas mērce. un protams, ka krējmiņ štopēju iekšā. ideja vienkārša - apcep pannā sēnes ar sīpolu, pieber garšvielas, sojas mērci un pārlej ar saldo krējumu. pasutina, pasautē un beigās piegāž iepriekš ar ūdeni aplietas un nokāstas Roltonnūdeles [karoč parasto sauso zupu aka bomžpaket]. vēl pāris mazas minūtiņas uz uguns, lai savelkas kopā un vsjo.
p.s. piebilde par Roltonzupu nūdelēm - reiz man Mārtiņš Sirmais stāstīja, ka tās nūdeles ir vienas no kvalitatīvākajām nūdelēm kādas LV nopērkamas un esot pat daudz labākas, nekā dārgās, speciālās, atsevišķi pērkamās tip ķīniešu nūdeles.
un protams, ka krējmiņ štopēju iekšā.
ideja vienkārša - apcep pannā sēnes ar sīpolu, pieber garšvielas, sojas mērci un pārlej ar saldo krējumu. pasutina, pasautē un beigās piegāž iepriekš ar ūdeni aplietas un nokāstas Roltonnūdeles [karoč parasto sauso zupu aka bomžpaket]. vēl pāris mazas minūtiņas uz uguns, lai savelkas kopā un vsjo.
p.s. piebilde par Roltonzupu nūdelēm - reiz man Mārtiņš Sirmais stāstīja, ka tās nūdeles ir vienas no kvalitatīvākajām nūdelēm kādas LV nopērkamas un esot pat daudz labākas, nekā dārgās, speciālās, atsevišķi pērkamās tip ķīniešu nūdeles.