Oktobris 29., 2008
10:54 - Cik ilgi jāsautē medījums? Dots: maisiņš ar maltu buka gaļu, kas sajaukta ar maltu cūkas speķi; Vēlme: uzcept kotlestes; Problēma: nekad neesmu neko gatavojusi jebko no medījuma, bet zinu, ka ar medījumi rūpīgāk jāizkarsē nekā mājlopu gaļa.
Jautājums: Vai zemāk minētā recepte ir ok sautēšanas ilguma ziņā? Varbūt varat padalīties ar savām, pārbaudītām receptēm?
Meža cūkas kotletes
Sastāvdaļas: 1. 1 kg maltas meža cūkas gaļas 2. 500 g malta cūkgaļas speķa 3. olas 4. sīpols 5. skābs krējums, sāls, pipari
Pagatavošana: Maltai meža cūkas gaļai piejauc malto speķi attiecībā 2:1, pievieno 2 olas, smalki sakapātu sīpolu, sāli un piparus, sāli nepieciešams pievienot mazliet vairāk, kā mājlopu gaļai. Veido kotletes, kuras uz pannas apcep brūnas, saliek šmorpannā un pārlej ar vārītu ūdeni, pieliek skābo krējumu. Pēc uzvārīšanās sautē uz lēnas uguns aptuveni 30 minūtes. Labu apetīti :)
|
Comments:
klau, pati biologs un vēl prasi:) vai tad par parazītiem nemācījies?:)p imo, ar pusstundu pilnīgi pietiks un pāri paliks
Zini, man kkā vairāk palikuši atmiņā tārpi acīs, nekā minūtes :D Man ar skaitļiem vispār ir kkāda mistika - sarežģītus aprēķinus veikt māku, bet atcerēties kkādus ilgumus vai summas nop.
| From: | otily |
Date: | 29. Oktobris 2008 - 14:18 |
---|
| | | (Link) |
|
Uzzvani Vijas tantei. Viņa cepa dievīgas medījuma gaļas kotletes :).
Tiku jau galā un sanāca tīri gardas - gribējās visu pašai turklāt nebija ne jausmas, cik daudz man tās gaļas ir : )
|
|
|
|
Sviesta Ciba |