09 August 2011 @ 04:26 pm
 
un vēl - grasos zaudēt nevainību cūkgaļas cepešu cepšanā - šovakar! :)

ieteikumi - kādas garšvielas labāk (lai garšīgi), ko darī/nedarīt (nu, tur folijā tā vai šitā netīt utt.)?
 
 
Garastāvoklis: excited
 
 
( Post a new comment )
neverklever[info]neverklever on August 9th, 2011 - 04:48 pm
garšvielas-smaršvielas.. tu viņu tā forši izmasē.. es neņirgājos.. :D tad visām gaļām tās šķiedras paliekot mīkstākas un sulīgāk un kas tik vēl ne- tā man teica, tā es daru, ira garšīgi.

ā, bet garšvielām tikko iedomājos- kadiķi pieliekot var šmaukties, ka medījums- nu riktīga medījuma cepeša garša un smarža no šitā.
(Reply) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on August 9th, 2011 - 04:55 pm
bugagagaga

izmasēšu labi, nevainību zaudējot! :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]piromaans on August 9th, 2011 - 04:48 pm
Garšvielas: sīpoli, ķiploki, pipari, lauru lapas, sāls, burkāns...
Ko nedarīt: nepiededzināt...
Ko darīt: neatstāt jēlu gaļu :p
(Reply) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on August 9th, 2011 - 04:58 pm
mihihihi
visās receptēs tie ķiploki - jak, jak, jak - bet nāksies likt! :)

kur tad to burkānu bāzt likt?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]piromaans on August 9th, 2011 - 05:00 pm
Re: mihihihi
Var jau arī nelikt ķiploku, gaumes lieta...
Burkānus parasti sametu visriņķī, negriežu, lai varētu vēlāk viņus nahrenizēt...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on August 9th, 2011 - 05:02 pm
Re: mihihihi
ja tos pēc tam neēd, tad priekš kam vispār likt, m?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]piromaans on August 9th, 2011 - 05:39 pm
Re: mihihihi
Nu lauru lapas jau arī neviens neēd :p Liek, lai piešķirtu garšu :p
(Reply) (Parent) (Link)