September 2021   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

.......

Posted on 2010.05.22 at 19:36
Tags:

Comments:


frau Strumpf
[info]juuuda Tā Kunga 2010-05-22 21:21 (Link)
recepti
brr
[info]brr Tā Kunga 2010-05-22 21:35 (Link)
Sviestā apcepj sakapātu sīpolu, tad pievieno apt. 200 g saldētu zirņu, mazliet saldētu pupiņu un divus vidēja izmēra burkānus, kā arī apt 400 g svaigus rupji grieztus spinātus plus kādus svaigus garšaugus; pāris min pasutina, tad pievieno kādas 2 ēdamkarotes miltu un turpina sutināt. Piegāž litru dārzeņu buljona un pavāra.
Kad karstumprocedūras beigušās, pievieno krējumu un vēl mazliet svaigus garšaugus.

Maize, siers un vīns arī par skādi nenāk. Mazliet iekšējo buržuju pamodinot.
marule
[info]marule Tā Kunga 2010-05-22 23:28 (Link)
cukīnī piemirsi. tātad - 2 nelieli cukīnī, sagriezti salmiņos.
frau Strumpf
[info]juuuda Tā Kunga 2010-05-26 16:55 (Link)
a kā gatavo dārzeņu buljonu?
marule
[info]marule Tā Kunga 2010-05-26 17:24 (Link)
dārzeņu buljons nopērkams gatavs. maksā drusku dārgāk par topa-popa buljoniem, bet ir bez sāls, tāpēc tā.
Previous Entry  Next Entry