Posted by brr on 2010.05.22 at 21:35
Sviestā apcepj sakapātu sīpolu, tad pievieno apt. 200 g saldētu zirņu, mazliet saldētu pupiņu un divus vidēja izmēra burkānus, kā arī apt 400 g svaigus rupji grieztus spinātus plus kādus svaigus garšaugus; pāris min pasutina, tad pievieno kādas 2 ēdamkarotes miltu un turpina sutināt. Piegāž litru dārzeņu buljona un pavāra.
Kad karstumprocedūras beigušās, pievieno krējumu un vēl mazliet svaigus garšaugus.
Maize, siers un vīns arī par skādi nenāk. Mazliet iekšējo buržuju pamodinot.
Kad karstumprocedūras beigušās, pievieno krējumu un vēl mazliet svaigus garšaugus.
Maize, siers un vīns arī par skādi nenāk. Mazliet iekšējo buržuju pamodinot.