Thu, Feb. 26th, 2009, 02:15 pm

Vai Rīgas Miesnieka pelmeņi ir sezonai atbilstoša vietējas izcelsmes pārtika?

Thu, Feb. 26th, 2009, 02:19 pm
[info]unpy

:)) Skaidrs, ka ir! Tiesa, RM nav labākā izvēle, jo tas ir igauņu kantoris.

Thu, Feb. 26th, 2009, 03:08 pm
[info]sirdna

Es par to ekoloģisko pēdu uztraucos...

Thu, Feb. 26th, 2009, 02:23 pm
[info]zum

Nu gan paprsīji! Tu vēl paprasi, kā tos zirgus kauj, kuru gaļu desās liek iekšā!

Thu, Feb. 26th, 2009, 02:28 pm
[info]malvine_truse

Tos zirgus kauj humāni. Pirms kaušanas iedod viņiem divas stundas ko pavadīt ar ģimeni, tad pabaro ar labām bioloģiski audzētām auziņām, tad iemidzina, un klusi un mierīgi atdala galvu no ķermeņa.

Thu, Feb. 26th, 2009, 02:32 pm
[info]zum

Aga, klusas sēru mūzikas pavadījumā.

Thu, Feb. 26th, 2009, 03:09 pm
[info]sirdna

A kā viņu iemidzina? Ja ar zālēm, tad tas ir fuj...varbūt dziesmiņas dungo?

Thu, Feb. 26th, 2009, 03:09 pm
[info]sirdna

Manis pēc viņus var nokutināt līdz nāvei...tā laikam pat būtu ekoloģiski!

Thu, Feb. 26th, 2009, 03:20 pm
[info]zum

Patentē ideju! Zaļie būs sajūsmā. Varbūt kādu pushektāru pēdas Tev norēķinās nost.