de profundis |
[Jul. 12th, 2010|11:02 am] |
man ir ciešanas: šitik karstā laikā šokolādes zaudē savu baudīgo konsistenci un kļūst nebaudāmas. un ko es bez savas dienišķās šokolādes tāfelītes??? pilnīgi nazis mugurā bija viena ekselenta - attiecīgi arī dārga - šokolāde, kura jau veikalā, šķiet, bija paguvusi pārvērsties kakao masā, zaudējot it visas tās īpašības, kuru dēļ es to dievinu. |
|
|
Comments: |
auksta šokolāde (nedod dievs - sasaldēta) ir pretīga :_(
nu jāieliek jau tikai uz brītiņu. lai nav izkususi
tā jau ir izkususi, līdz ar ko sastings jau pļocka, līdzīgi kā ar tiem sasladētajiem-atsaldētajiem saldējumiem, kur krējums un ūdens ir sadalījušies uz divi. bet vispār šī ir tāda pseidoproblēma, lai varētu pasūdzēties par klimatu un tā ;D
From: | slikts |
Date: | July 12th, 2010 - 11:56 am |
---|
| | | (Link) |
|
man gan viss patīk
From: | slikts |
Date: | July 12th, 2010 - 12:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tas ir Ingmārs
varētu teikt, ganrīz vai prieks iepazīties.
From: | slikts |
Date: | July 12th, 2010 - 01:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es kaut kad biju domājis, ka varētu pa īstam iepazīties
"pa īstam" tas skan tika aizkustinoši mīlīgi
Šokolāde kūst pie +30C. Ja nekūst - viltojums.
ja nekūst, tad bioloģiskais sojas mēsls | |