Papildu citām diezko nevajadzīgām prasmēm būšu daudz maz apguvusi cukroto riekstu gatavošanas mākslu. Vienīgi spīdīgi gan man šie nesanāk.
antuanete
Man arī nesanāk spīdīgi, tur noteikti ir kāds knifs, bet nevienā receptē, cik esmu meklējusi, nav minēts. Vienīgais, kas varētu būt tuvu spīdīgam rezultātam - ja pavāra tai sīrupā un tad plānā kārtā izklāj uz pannas un cepeškrāsnī pacep 15 min. Vēl varētu mēģināt pieliet drusku kukurūzas sīrupa, jo tas novērš cukura kristalizēšanos, bet Latvijā pat nezinu, vai kaut kur viņu pārdod.bozena
Es taisni tai plānajā kārtā uz pannas arī viņus pacepu. Nav un nav spīdīgi. Jā, varbūt tas ir kuku-sīrups, kas vajadzīgs. Vai tu lieto parasto cukuru vai kādus Danskcuker vai citus smalkus sīrupus?antuanete
Es tagad sāku domāt, vai kukurūzas sīrups bija tam, lai nesacietē, vai tam, lai nekristalizējas :) Dansukker un citi sīrupi neder, jo, imho, viņi neizvārīsies un nesacietēs. Var pameklēt internetos pēc atslēgvārdiem "invert sugar" vai "invert syrup".bozena
Bet, ja tā padomā. Lai jau nav spīdīgi.
biezpientaure
spīdīgi rieksti, mī un žē