Papildu citām diezko nevajadzīgām prasmēm būšu daudz maz apguvusi cukroto riekstu gatavošanas mākslu. Vienīgi spīdīgi gan man šie nesanāk.
- bozenaEs taisni tai plānajā kārtā uz pannas arī viņus pacepu. Nav un nav spīdīgi. Jā, varbūt tas ir kuku-sīrups, kas vajadzīgs. Vai tu lieto parasto cukuru vai kādus Danskcuker vai citus smalkus sīrupus?
- antuaneteEs tagad sāku domāt, vai kukurūzas sīrups bija tam, lai nesacietē, vai tam, lai nekristalizējas :) Dansukker un citi sīrupi neder, jo, imho, viņi neizvārīsies un nesacietēs. Var pameklēt internetos pēc atslēgvārdiem "invert sugar" vai "invert syrup".
- bozenaBet, ja tā padomā. Lai jau nav spīdīgi.