|
Decembris 30., 2009
16:39 - : latviešu tradicionālie gribēju palepoties, kāds es malacis, pelēkos zirņus izvārīju, tadā! bet varu palepoties tikai to, cik operatīvi esmu iemācījusies atberzt piedegušus katlus. practice makes perfect. škrobis jau ir mazliet, - visu nakti tie zirņi mērcējās.
|
Comments:
From: | mikii |
Date: | 30. Decembris 2009 - 16:45 |
---|
| | | (Link) |
|
btw, paldies par kartiņu. tā arī darīsim, kā vēlēts ;)
| From: | f |
Date: | 30. Decembris 2009 - 16:47 |
---|
| | | (Link) |
|
jū ār velkam! :)
From: | mikii |
Date: | 30. Decembris 2009 - 16:55 |
---|
| | | (Link) |
|
no no no, mī ār not velkam, mī mikus! :D
| From: | f |
Date: | 30. Decembris 2009 - 17:30 |
---|
| | | (Link) |
|
mīmikus!
| From: | spike |
Date: | 30. Decembris 2009 - 17:34 |
---|
| | | (Link) |
|
nekas,vienmēr ir nākamais gads :)
| From: | f |
Date: | 30. Decembris 2009 - 17:40 |
---|
| | | (Link) |
|
to-do list:
1. - nesēdēt cibā, kad vārās pelēkie zirņi!
| From: | spike |
Date: | 30. Decembris 2009 - 17:48 |
---|
| | | (Link) |
|
:D tā ir dzīves mācība :D
| From: | f |
Date: | 30. Decembris 2009 - 18:25 |
---|
| | | (Link) |
|
drīzāk jau maucība :)
| From: | shelly |
Date: | 30. Decembris 2009 - 17:54 |
---|
| | | (Link) |
|
Vau, pierakstam uz nākošgadu - zirņus var vārīt ļoti ļoti ilgi, tikai jāpielej daudz daudz ūdens....
| From: | f |
Date: | 30. Decembris 2009 - 18:22 |
---|
| | | (Link) |
|
apmēram 40 minūtes uz lēnas uguns. vai arī 35. tās pēdējās minūtes ir (bija) kritiskās.
mērcējās man tie zirņi ne uz uguns :)
| From: | shelly |
Date: | 30. Decembris 2009 - 21:02 |
---|
| | | (Link) |
|
Bāc, es savējos stundu vārīju, līdz bija gatavi.
| From: | f |
Date: | 30. Decembris 2009 - 21:10 |
---|
| | | (Link) |
|
nōrmāli, un es pēc 40-tās minūtes savējos kasīju no katla apakšas. varbūt tā uguns tomēr nebija tik lēna. vai arī - ūdens par maz :))
Beržamos katlus arī var nakti pamērcēt. :)
| From: | f |
Date: | 30. Decembris 2009 - 18:22 |
---|
| | | (Link) |
|
labāk uzreiz ķerties klāt ar šrubi un ajax :) |
|
|
Sviesta Ciba |