|
|
|
Decembris 30., 2009
16:39 - : latviešu tradicionālie
|
Comments:
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | | From: | f |
| Date: | 30. Decembris 2009 - 18:22 |
|---|
| | | (Link) |
|
apmēram 40 minūtes uz lēnas uguns. vai arī 35. tās pēdējās minūtes ir (bija) kritiskās.
mērcējās man tie zirņi ne uz uguns :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | | From: | shelly |
| Date: | 30. Decembris 2009 - 21:02 |
|---|
| | | (Link) |
|
Bāc, es savējos stundu vārīju, līdz bija gatavi.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | | From: | f |
| Date: | 30. Decembris 2009 - 21:10 |
|---|
| | | (Link) |
|
nōrmāli, un es pēc 40-tās minūtes savējos kasīju no katla apakšas. varbūt tā uguns tomēr nebija tik lēna. vai arī - ūdens par maz :)) |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |