Shelly -

Oct. 30th, 2011

08:35 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Traģiski, bet fakts - es vairs nemāku uzvārīt kartupeļus. Otro reizi pēc kārtas savāru putrā.

(4 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:October 30th, 2011 - 08:38 pm
(Link)
un kartupeļu biezputra gatava bez piepūles :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:October 30th, 2011 - 08:46 pm
(Link)
Ir šķirnes, kas ātri ir mīkstas.
(Reply to this)
From:[info]nord
Date:October 30th, 2011 - 09:02 pm
(Link)
balsis no laukiem: tieši tāā, ir šķirnes, kuras nemaz nav iespējams izvārīt savādāk.

Man tā vislabāk garšo mm
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:October 30th, 2011 - 11:25 pm
(Link)
To var aatri labot - paaris karotes sk kreejuma, zaljumi, kjiploks, saals un ar karoti aatri un speeciigi samaisa - Kurzemnieku kartpelji gatavi ;) (nee, tas nav tas pats, kas biezputra, jo doma ir atstaat dalju miikstu un dalju gabalinjos)
(Reply to this)