hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Noskatījos Hungry for change, tāda reklāmas sajūta. Viss slēpjas sulu spiešanā un sevis mīlēšanā, tiklīdz sāc tos darīt, tā nekāda liekā svara, no rīta pamosties ar perfektu meikapu, visi tevi mīl un tā tālāk. "Hardcore science," kā saka viena no runātājiem.

Aha.
  • to es neesmu redzējusi, bet Food Matters šķita ok.
    • Tā man stāv listē :)
      Jāatzīst, ka arī pēc šīs es devos uz veikalu un iepirku salātus. Un pētersīļus, yuck. Vai pie tās garšas var pierast? Es pēdējā laikā tik draņķīgi ēdu, ka vajag iedvesmu.
      Bet par filmu - man nepatika tā reklāmas rullīša sajūta, mazliet par daudz, citādi jau nekas.
      • ja Tu grasies spiest sulas, - man šķiet, ka, pievienojot, piemēram, kādu ābolu vai citronu (kas nu labāk iet klāt), visādas sulas kļūst pat baudāmas, ne tikai dzeramas:)
        šitais rakstiņš man (iedvesmai) patika http://www.hungryforchange.tv/article/are-you-making-these-common-8-juicing-mistakes
        piem., selerija (silti iesaka izmantot bioloģiski audz.), ābols, burkāns, bišķi ingvers - ļoti garšo. uz tādas sulas "uzsēdināju" pat savu biedru, kurš agrāk vispār neuzskatīja, ka kas tāds varētu uz viņu attiekties.
        es gan vidēji dienā patērēju tikai apm. vienu sulu.
        • Es par sulām neesmu īsti pārliecināta. Man liekas, baigais čakars. Un vēl - manuprāt, tajos biezumos taču arī ir labas vielas, tā jocīgi, ka tie tiek nodalīti. Es pagaidām taisu smūzijus - zemenes, mango, kefīrs, banāns un spināti. Par tiem zaļumiem vairāk domāju veselā veidā vai varbūt arī kā piedevu. Piemēram, virziņkāpostu (kale) īsti nejūt tādos kokteiļos.

          Bet es paskatīšos vēl tādas filmas, varbūt uz sulām arī panesīšos :)
          • par to čakaru - man šķiet, pieraduma/ieraduma jautājums (ja nav kaut kāda baigi sarežģītā mašīna, kuras mazgāšana ir vesels projekts). ja izmanto labus dārzeņus, tad arī mizošana atkrīt (burkānu, ābolu gadījumā) - tik jāsagriež mazākos gabalos.
            es jau kādu laiku gribu to kale pamēģināt ietūcīt suluspiedē (spināti spiežas ok) un lūkojos pēc lapām tuvākā rādiusa ekoveikalos, bet pagaidām varu ieraudzīt tikai jau sīki sagrieztā veidā palielās pakās, ēdienu gatavošanai. bet domāju, ka jābūt arī lapām, tas taču tagad ir topa produkts.
            bet jā, tie smūtiji baigi garšīgi un vienkārši. smūtiji, sula - es domāju, viss ir labi, ja labi produkti.
            • Jā, tiem virziņkāpostiem tagad būtu jābūt visur. Šeit ir :) spināti man iet uz beigām, tieši domāju, ka jāiepērk kale nākamajiem kokteiļiem.
      • par to reklāmas rullīša sajūtu - kā jau teicu, neesmu redzējusi, bet jā, tā jau arī ir vesela industrija ar saviem produktiem utt.
        • Nujā, mēs tikko nopirkām virtuves kombainu, tur blenderis un mīklas maisītājs un tā, man liekas, vīrs nesaprastu vēl prasību arī pēc suluspiedes :)
      • es nevaru pie tiem zaļumiem pierast, sevišķi pie pētersīļiem, selerijām, dillēm tajos zaļajos kokteiļos. rauj uz augšu. labāk ir ar nātrēm. gārsu, kviešu zelmeni un spinātiem, tiem vismaz nav tik izteikta garša. arī tas jaunais modes kliedziens (vismaz šeit) - Kale salāti, ir tīri ok. mums tagad ķirbju sezona, tad tagad lieku ķirbi un greipfrūtu bez zaļumiem
        • Dilles mam garšo, tās es lieku klāt visādiem ēdieniem, bet kokteiļos nezinu, kā būtu. Selerijas, pētersīļi un cilantro man uzdzen šausmas, bet tieši tajā filmā pēdējie divi tika slavēti kā baigās brīnumzālītes. Vakar nopirku pētersīļus, ar domu - mēģināt kaut pa divām-trim lapiņām katru dienu apēst, varbūt izdodas pierast. Pie tam - domāju, ka tā nepatika nāk no tā, ka mūsu ģimenē tādus neēda; man gribas iemācīt Emsītim ēst - vai vismaz pagaršot - visu.
Powered by Sviesta Ciba