hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Noskatījos Hungry for change, tāda reklāmas sajūta. Viss slēpjas sulu spiešanā un sevis mīlēšanā, tiklīdz sāc tos darīt, tā nekāda liekā svara, no rīta pamosties ar perfektu meikapu, visi tevi mīl un tā tālāk. "Hardcore science," kā saka viena no runātājiem.

Aha.
  • es nevaru pie tiem zaļumiem pierast, sevišķi pie pētersīļiem, selerijām, dillēm tajos zaļajos kokteiļos. rauj uz augšu. labāk ir ar nātrēm. gārsu, kviešu zelmeni un spinātiem, tiem vismaz nav tik izteikta garša. arī tas jaunais modes kliedziens (vismaz šeit) - Kale salāti, ir tīri ok. mums tagad ķirbju sezona, tad tagad lieku ķirbi un greipfrūtu bez zaļumiem
    • Dilles mam garšo, tās es lieku klāt visādiem ēdieniem, bet kokteiļos nezinu, kā būtu. Selerijas, pētersīļi un cilantro man uzdzen šausmas, bet tieši tajā filmā pēdējie divi tika slavēti kā baigās brīnumzālītes. Vakar nopirku pētersīļus, ar domu - mēģināt kaut pa divām-trim lapiņām katru dienu apēst, varbūt izdodas pierast. Pie tam - domāju, ka tā nepatika nāk no tā, ka mūsu ģimenē tādus neēda; man gribas iemācīt Emsītim ēst - vai vismaz pagaršot - visu.
Powered by Sviesta Ciba