kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 24th, 2009|11:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kas tas ir, ka tas, kas ir ābuols, obligāti ir liekams kopā ar kanēli. Džīzaskraist, man garšo āboli, kamdēļ es nevarētu dabūt normālu, parastu ābolu garšu? nafig man visur tas kanēlis jāsagaršo? Kanēlis, manuprāt, ir viena no bezjēdzīgākajām garšvielām. gaļa ar mārrutkiem, burkāniem un kanēli ir ok, tāpat it viss, kas SMARŽO pēc tā, bet nu, desertos rauj uz korķi...
linkpost comment

Comments:
From:[info]aluka
Date:October 24th, 2009 - 01:02 pm
(Link)
Eh, man gan garšo cepti/kaut kādi āboli ar kanēli. Un vēl putukrējumu pa virsu, z0mg. Tu vienkārši esi garšas mazākumā : O
[User Picture]
From:[info]josie
Date:October 24th, 2009 - 01:14 pm
(Link)
Man arī tīk kanēlis. Tiesa, tā viena no īpatnējākām garšvielām, bet cepti āboli ar kanēli vai rīsu zupa ar uzkaisītu kanēļa virspusīti ...nemaz nespēju šos ēdienus iedomāties bez tā!
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:October 24th, 2009 - 01:36 pm
(Link)
solidarnoscz! neciešu kanēli!
[User Picture]
From:[info]marija
Date:October 24th, 2009 - 04:04 pm
(Link)
acīmredzot ļaudis vadās no iestrādātām receptēm, un āboli ar kanēli nav slikts tandēms.
var jau palūgt,lai neliek kanēli, ja esi gatavošanas procesā klāt.