kanariņš - de profundis [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

de profundis [Jul. 12th, 2010|11:02 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man ir ciešanas: šitik karstā laikā šokolādes zaudē savu baudīgo konsistenci un kļūst nebaudāmas. un ko es bez savas dienišķās šokolādes tāfelītes??? pilnīgi nazis mugurā bija viena ekselenta - attiecīgi arī dārga - šokolāde, kura jau veikalā, šķiet, bija paguvusi pārvērsties kakao masā, zaudējot it visas tās īpašības, kuru dēļ es to dievinu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:July 12th, 2010 - 11:13 am
(Link)
liec ledusskapī
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 12th, 2010 - 11:21 am
(Link)
auksta šokolāde (nedod dievs - sasaldēta) ir pretīga :_(
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:July 12th, 2010 - 11:24 am
(Link)
nu jāieliek jau tikai uz brītiņu. lai nav izkususi
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 12th, 2010 - 11:27 am
(Link)
tā jau ir izkususi, līdz ar ko sastings jau pļocka, līdzīgi kā ar tiem sasladētajiem-atsaldētajiem saldējumiem, kur krējums un ūdens ir sadalījušies uz divi.
bet vispār šī ir tāda pseidoproblēma, lai varētu pasūdzēties par klimatu un tā ;D
From:[info]slikts
Date:July 12th, 2010 - 11:56 am
(Link)
man gan viss patīk
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 12th, 2010 - 12:46 pm
(Link)
bilde Tev pizģec
From:[info]slikts
Date:July 12th, 2010 - 12:48 pm
(Link)
tas ir Ingmārs
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 12th, 2010 - 01:00 pm
(Link)
varētu teikt, ganrīz vai prieks iepazīties.
From:[info]slikts
Date:July 12th, 2010 - 01:50 pm
(Link)
es kaut kad biju domājis, ka varētu pa īstam iepazīties
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 12th, 2010 - 02:00 pm
(Link)
"pa īstam" tas skan tika aizkustinoši mīlīgi
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:July 12th, 2010 - 12:21 pm
(Link)
Šokolāde kūst pie +30C. Ja nekūst - viltojums.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 12th, 2010 - 01:00 pm
(Link)
ja nekūst, tad bioloģiskais sojas mēsls