Pats par sevi -

11. Feb 2006

 wowow@19:44

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Sākumā Santa Digna Cabernet Souvignon, tagad- Noval Fine Ruby Port. Šķiet, es šovakar piedzeršos.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

sin / 11. Februāris 2006@19:50
Lai izdodas! ;)
(Reply to this) (Link)
biezpientaure / 13. Februāris 2006@00:42
1. fāze - pieminēt dzērienu pilnos nosaukumus
2. fāze - atstāstīt garšas izjūtas "pilnībā atraisījusies buķete ietver gan meža ogas, gan riekstu un marinētu volkogu garšu, kuru caurvij viegls kanēļa akcents"

nāksies ierīkot kambarī plauktu vīna pudelēm :)
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 13. Februāris 2006@09:18
3 fāze- publicēt to smalko ļaužu žurnālos muahaha.
bet vīna plaukts, tas nudien būtu smalki.
vēl labāk- vīna pagrabs :))
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter