26 Marts 2009 @ 16:21
 
Ēst makaronus ar tējkaroti nav viegli, taču ne neiespējami. Katrā ziņā ērtāk kā ar irbulīšiem.
Par to māžošanos ar irbulīšiem man vispār ir īpašs viedoklis. Nē, nu saprotu, ka nabaga ķīniešiem viss alumīnijs aiziet militārajā rupniecībā utml., viņiem birojā sēžot cits nekas neatliek kā izlīdzēties ar zīmuļiem, ja nav gluži tik daudz laika lai pagūtu izgrebt karoti no koka. Bet mēs? Kāpēc mēs, aizgājuši uz šķībacaino restorānu, samaksājuši bargu naudu, kļūstam par apsmieklu apkalpojošā personāla acīs?
 
 
( Post a new comment )
[info]antuanete on 26. Marts 2009 - 16:28
Manuprāt, ēst ķīniešu ēdienu ar dakšiņu ir profanācija. Pie tam, ar irbulīšiem ēdot, ir ilgāk jābakstās, līdz ar to ēdot iestājas sāta sajūta, nav tā, ka ar dakšiņu visu samet mutē un skrien prom no galda :) Katrā ziņā es arī mājās vokpannā gatavoto ēdienu ēdu ar irbulīšiem un man tas patīk.
Aber kāpēc lai apkalpojošais personāls smietos? Domā, visi ķīnieši ir tādi ekvilibristi, ka ar dakšiņām mušas ķer? Un vai ķīnieši, kas eiropiešu restorānā ēd ar dakšiņu, kļūst par apsmieklu oficiantu acīs?
(Atbildēt) (Link)
[info]lavendera on 26. Marts 2009 - 16:36
starp citu, piemēram, lapu salātus ar irbulīšiem ēst ir nesalīdzināmi ērtāk nekā ar dakšu vai karoti.
(Atbildēt) (Link)
[info]udensroze on 26. Marts 2009 - 17:19
vismaz nepierijas kaa cuuka
(Atbildēt) (Link)
[info]petrovichs on 26. Marts 2009 - 18:23
Zupu ēst ar irbulīšiem ir drusku neērti.
(Atbildēt) (Link)