tur gan, protams, vairāk galarezultāts, nekā taisīšana. bet ja tev ir padomā profesionālis, man, protams, nav nekādu iebildumu. :)
un, jā, tehnika attiecīgi ir.
| From: | tante |
Date: | January 2nd, 2012 - 09:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
man tur tikai pret vienu bildi iebildumi uzradās..:)
nē, nē - taisni profesionāļa mums neviena nekur nav un es nedomāju ka vajag - galu galā vis šis nav Micheline sacensības, šis ir viens jaux tusiņpasākums..:)
ir nācies taisīt step-by-step? ir izpratne par to kas tur vissvarīgākais?...
Pret otro? :)
Taisījis step-by-step neesmu. Loģiski domājot, pieņemu, ka svarīgākais varētu būt parādīt dažādos etapus, kad ir redzamas vizuālās izmaiņas taisāmajā, plus, vēl, ja kāds speciāls paņēmiens. Beeet, principā, uz to fotogrāfa uzmanību vajadzētu pievērst gan pašam kulināram, manuprāt. Man arī kaut kā šķiet, ka 90% gadījumu pietiktu jau nu arī ar vārdiskām receptēm un foto vnk ilustrācijai.
| From: | tante |
Date: | January 2nd, 2012 - 09:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tev skype ir?... ar mikrofoni?
es varētu iespringt un piespraust savu mikroponi pie kompja un tad es tev izstāstītu, kas un kā - raxtīt tiešām ir gari..:)
skype ir bet bez mikrofona, varu tikai paklausīties un rakstīt pretī. :)
| From: | tante |
Date: | January 2nd, 2012 - 09:20 pm |
---|
| | | (Link) |
|
arī der..
tāpat būs drusku jāpačakarējas, kamēr īstajos caurumos saspraudīšu puļķus - nesen toveri nācās nomainīt..:)
mans spype nix = tantux2..:)