gandrīz gandrīz ideālas vakariņas - Post a comment

Jan. 2nd, 2012

[info]tante

10:25 am - Kvartets Nr.2

godātie badaiņi, šajā postā ietusē Kvartets Nr. 2 - [info]tante, [info]vilibaldis, [info]tati un [info]begemots, kā sakarā visādi izrunāties šajā postā drīxt tikai viņi..:)

Nothing personal!!!



tad nu apsveicu visus ar noteikti laimīgā 2012. gada sākšanos, kā arī atgādinu, ka mums jāpamanās šogad tā kārtīgi un garšīgi pieēsties, pa vidam cenšoties visādi sasmīdināt tos, kurus mēs esam apņēmušies pabarot..:)

jau vecgada vakarā tika noskaidrots, ka ātrāk par janvāra vidu mums neviens nedos ēst, kas, protams, ir bezgala skumji, toties šajā faktā ir viens priecīgs moments - mums visiem ir laix sastādīt ēdienkarti un izdomāt kā mūs visus smīdināt..:)

ko neēdu es un ko neēd [info]vilibaldis var izlasīt komūnas vecgada pēdējās dienas postā, bet ļična mani ļoti, ļoti interesē ko neēd [info]tati un [info]begemots.... pieļauju, ka šī informācija interesē arī citus šī kvarteta dalībniekus..:)

visu pārējo svarīgo un ne tik svarīgo, es ceru, mēs pratīsim kopusspēkiem noskaidrot šajās saulainajās virtuālajās telpās, jo laix noskaidrošanai mums vēl ir, kaut arī ne pārāk ilgs..:)


p.s. mana personīgā sūdzība Nr.1 Kvartetam Nr. 2 - nu ziniet, tas jau ir par traku!!! man jau galva pampst no idejām, ko gribas jums visiem iebarot, bet šajā vispārējā ideju bardakā man šobrīd vēl nav ne mazākās sajēgas ko tad es jums došu ēst, kad pienāx mana kārta jūs paresnināt..:(

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: