Vajag, vajag, vajag - referāts [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

referāts [Dec. 28th, 2009|03:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[annija_]
sitācija ir tāda, ka man vajag kādu brīnišķīgu personu, kura varētu līdz trešdienas pēcpusdienai 'uzcept' man divus 3 lappušu referātus. nezinu gan, kā ar visām tām samaksām, šādu līdzekli pielietoju pirmo reizi, bet to noskaidrosim. referāti ir kultūras teorijā, man ir arī materiāli, pēc kuriem referātus nebūs pārāk sarežģīti uzrakstīt. es to izdarītu pati, ja man jau nesmeltos mutē. rakstiet uz viens.kg.kartupelju@inbox.lv un nezinu - uzcelšu pieminekli tam, kurš to izdarīs. :D
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 29th, 2009 - 02:41 pm
(Link)
un tad Latvijas kultūras vidē rodas visādi tādi lohi, kas sūta apkārtvēstules par klusēšanu, iet pplikeim pupiem pieminekļus plēvē tīt un īd par to, ka KKF saīsina naudu, jo bez kultūras, redz, ļaudis dzivot nespēs. Mācities vajag, cilvēk! Ja nevar pamācīties, tad ppāŗdomā savas prioritātes un varbūt dari kaut ko, kas ir Tavā dzivē būtiskāks.
p.s. Tavs lūgums starp citu ir aicinājums uz plaģiātu. Ceru, ka Tavā augstskolā ir laba AKadēmiskā godīgumu komisija, jo šī ziņa tiks nosūtīta tieši uz turieni.
[User Picture]
From:[info]annija_
Date:December 29th, 2009 - 03:26 pm
(Link)
nesāc nu dramatizēt. pirmkārt, tev nav ne mazākās nojausmas, kādu apstākļu dēļ es to daru. otrkārt, es to pilnīgi noteikti nedaru bieži. un treškārt, šī pilnīgi noteikti nav tava darīšana, tādēļ ej un šļāc žulti uz cilvēkiem, kuri to ir pelnījuši, nevis no viena referāta dēļ pēkšņi neiespējamā kārtā izsecini, ka es laikam tomēr esmu cilvēks, kas grauj Laatvijas kultūras vidi. get over yourself.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 30th, 2009 - 12:25 am
(Link)
viena reize arī ir plaģiātisms, DOH!
From:(Anonymous)
Date:December 29th, 2009 - 08:46 pm
(Link)
lai nu kā, bet nožēlojams lūgums
studējot jārēķinas ar nelielu iespringšanu - ja netiec galā, tad ej dari ko vienkāršāku