Vajag, vajag, vajag - kaulus nelauzoši [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kaulus nelauzoši [Dec. 7th, 2009|10:30 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[neoplasm]
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:December 7th, 2009 - 10:28 pm
(Link)
jā, nu par joku dzīšanas sekām tā kā zinu, ar robežas rūķīšiem esmu bijusi saskarsmē, neko jautri tur neiet. sevišķi redzot cilvēkus, kurus valstī neielaiž un kādas histērijas tur tiek laistas vaļā. vienkārši esmu bijusi asv, izmantojot bezvīzu režīma priekšrocības. šoreiz ir doma pamēģināt ar vīzu, līdz ar to interesē visādas sīkas nianses. viens ir skaidrs - uz jautājumiem imigrācijā jāatbild skaidri un noteikti, jo viss tiek pārjautāts ~15 reizes un, ja 14. reizē saminstinies, viss sākas no gala:D tieši tā kā filmās, jā. tāpēc pieņemu, ka vēstniecībā arī intervija vairāk būs pratināšanas formā.
cik ātri pēc vīzas saņemšanas vīza kļūst derīga? par šito kaut kā nebija dzirdēts.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:December 7th, 2009 - 10:52 pm
(Link)
Nav nekāda pratināšana - intervētājs uz tevi īsi paskatās, salīdzina ar bildi uz dokumentiem un tad stenografē iespaidus par tevi, kamēr tu atbildi uz standarta jautājumiem.
Vīzu izsniedz noteiktam teriņam. Un tad arī sāk darboties. Ar tādu un tādu datumu.
Pamēģināt jau protams var, bet es, piemēram, neredzu jēgu. Jo darba vīzas gadījumā ir jānorāda konkrēts darba devējs, studējot - mācību iestāde, un man šķiet diezgan bezjēdzīgi kārtot vīzu, ja var iztikt bez. Bet viss, protams, atkarīgs no vizītes mērķa
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:December 7th, 2009 - 10:57 pm
(Link)
bez vīzas asv uzturēties var tikai līdz 3 mēnešiem, ar vīzu ir bišķi savādāk, tur tas joks. un vizītes mērķis man arī tāds nepopulārs.
bet nu paldies:)