Comments: |
tin tik folijā iekšā, samet visu, ko sirds kāro, virsū - būs ok. ;) rekomendēju cept banānus, saķēpājot tos ar šokolādi un lazdu riekstiem, un rozīnēm.
| From: | anii |
Date: | July 29th, 2008 - 06:43 pm |
---|
| | | (Link) |
|
lieliski garšo, kad cukini, sarkano papriku, var kadu kartupeli, brokoli, puķkāpostu iemarinē (paris min- eļļa+ garšvielas mīlākās), satin follija un uzgrille (izsautējas)- garšo lieliski. Vai tāpat uz restītēm uzliec- tad atkal cita garša. Vārītu kukurūzu uzgrillēt var saldajam ēdienaM.
uz grilla var cept visus darzeņus kas ienak prata. baklažāni, šampinjoni- super. vienigi baklažānam prasās garšvielas pa virsu- citādi pagalam bezgaršīgs. nubet cepts tomāts gan manuprāt ir riebīgs, kaut citiem garšo.
From: | fanija |
Date: | July 29th, 2008 - 07:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Man vēl patīk, ka folijā tam visam klāt pietin sviesta gabaliņu.
| From: | anii |
Date: | July 29th, 2008 - 07:06 pm |
---|
| | | (Link) |
|
j;a, var arī t;a. man tā vietā ir t.s. marināde, kur ir ēļļa- tad vairs ietaukot neko nevajaga. viss pēc gaumes tik ko likt klāt
From: | fedrs |
Date: | July 29th, 2008 - 06:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
LOL. Vecmāmiņu laikā nebija nedz grilu, nedz veģetārisma.
uz pusēm pārgriezts tomāts apkaisīts ar citronpipariem, pa virsu mocarellas siera gabals saplucināts un baziliks, un pesto. cept vajag pavisam nedaudz. nu tā lai tas siers tikai nedaudz pakūst.
| From: | fleur |
Date: | July 29th, 2008 - 07:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
O jā, sis ir gards variants. Es tikai lieku vairākās kārtās un taisu tādu kā sainīti follijā. Un tad no Mocarellas vēl ir fantastiski garšīga suliņa:)
okei, tiks izmēģināts! :)
cepam skjeelees sagrieztu kabaci ar sieru un kjiplokiem: njem divas kabachu skjeeles: sapiparo, sasaala un ieriivee ar sasmalcinaatu kjiploku - starp daivaam ieliek siera skjeeli vai riiveetu sieru un visu satin follijaa...
veel topaa mums - grileets kamambeers ar bruuklenju ievaariijumu... (kamambeers arii tiek tiits follijaa pirms cepshanas)...
alumiinija follijas traucinjos var cept sagrieztus tomaatus + sakapaati siipoli + dilles + nedaudz ellja un zaljumi...
ne gluzhi vegjetaari, bet gardi - taadaa pat alumiinija traukaa - shampinjoni + mazos gabalinjos sagriezts kuupinaats cauraudzis + siipoli + garshvielas...
utt. utjp. - recepshu daudz :)
sagriez ripiņās baklažānus, kabačus, papriku gabaliņos, šampinjonus, iesmērē ar eļļu, apkaisi garšvielām un tik grillē :) vai arī ņem mazus kartupelīšus, papriku, puķkāpostus, brokoļus, un visādus citus iedomājamus dārzeņus, ieliec follijā, aplaisti ar eļļu, garšvielām, pa vidu samet ķiplokus, sīpolus, svaigas garšvielas aiztin ciet un tad gatavo uz grilla (: ļaujies dārzeņu burvībai!!
kamēr rakstīju, tikmēr jau kaudze līdzīgu padomu bija iemesti iekšā :] bet papriku un baklažānus vari grillēt veselus kamēr apdeg un tad nolobīt, sagriezt un iznāk garšīgi salāti
pajem banānu ar visu mizu, veic viņam iegriezumu, sastūķē iekšā šokolādu, piparmētru, piemēram), ielej kļavu sīrupu un satin follī un liec grillēties.
normāla ņamma.
nemaz nerunājot pat pašsalasītu un uz grila pagatavotu gaileņu mērci..mm
| From: | purpur |
Date: | July 29th, 2008 - 08:45 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Folijā cepti kartupeļi ar zaļumu sviestu. Mmm...
var arī netīt iekšā follijā, bet izveidot tādu kā "panniņu" no follijas un uz tās salikt visu, ko grib sev cepināt. Var apgriezt un tā.
From: | (Anonymous) |
Date: | July 30th, 2008 - 01:40 am |
---|
| | | (Link) |
|
tvnet.lv sadaljaa onlinetv noskaties sirmaa eedienkaratee raidiijumu kuraa ir staasts par grilliem daudz vegetaarieshu receptes | |