Vajag, vajag, vajag - Powerball :) [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Powerball :) [May. 13th, 2008|12:14 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[jim]
Vai kādam nepieder jaunākās modes verķis Powerball, ko varētu aizdot uz vienas dienas dažām stundām filmēšanai nākamnedēļ? Pateicība titros garantēta.


linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:May 13th, 2008 - 12:36 pm
(Link)
Ir. Šādā pat krāsā
Nav vienīgi skaitītājs klāt.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:May 13th, 2008 - 12:51 pm
(Link)
O, lieliski! Vai nebūs žēl uz īsu brīdi padalīties?
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:May 13th, 2008 - 12:52 pm
(Link)
No problem. Jāsarunā, kurā dienā paņemšu līdzi uz Rīgu un, kurā dabūšu atpakaļ :)
[User Picture]
From:[info]jim
Date:May 13th, 2008 - 01:02 pm
(Link)
Es tad Tev aizsūtīšu ziņu uz Tavā jūzerinfo minēto e-pastu ar saviem kontaktiem. Merci beaucop! :)
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:May 13th, 2008 - 01:06 pm
(Link)
oki
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:May 13th, 2008 - 01:31 pm
(Link)
es nekādi neesmu varējusi saprast, kas tas tāds ir un kādam nolūkam...
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:May 13th, 2008 - 02:06 pm
(Link)
Powerball - Žiroskops
Powerball ir rokas žiroskops, kas ir tikai tenisa bumbiņas izmērā, sver tikai 300 gramus, bet var radīt 18 kilogramu lielu slodzi Jūsu rokai, tādejādi trenējot Jūsu rokas muskuļus.
Powerball – unikāls un dinamisks produkts, kas palīdzējis uzstādīt 8 pasaules rekordus!
Powerball - ir dinamisks un pilnīgi revolucionārs žiroskops, kas burtiskā nozīmē eksplodē ar prātu stindzinošu inerci, kad esat aktivizējis iekšējo rotoru.
Kustiniet savu jauno NSD Powerball līdz ... līdz 10 000 apgr./min. ... tagad bumba ir spēcīgāka, tā vairāk vibrē. Ātrāk!! Iegrieziet to līdz 12 000 apgr./min. ..., vēl augstāk ... celiet to taisni, raujiet to un kustiniet to kopā ar roku un plaukstas locītava cenšas kontrolēt to un apstādināt, tā griežas arvien ātrāk līdz esat sasniedzis 15,000 apgr./min., kad tā rada gandrīz 18 kg spiediena jūsu muskuļiem un veic gandrīz 250 apgriezienus sekundē – nekādu bateriju, nekādu motoru, vienkārši žiroskopisks spēks – ātrākā cilvēka radītā ierīce!
Neparastais NSD Powerball nav dārgs, un apmierinās jūsu īpašās prasības
Powerball - Bumbiņa ir palīgs sportā gan profesionāļiem, gan sporta faniem (bumbiņa līdz šim brīdim ir palīdzējusi sasniegt 8 pasaules rekordus!)
Powerball - Ļoti unikāla dāvana vīriešiem (liela zēna rotaļlieta vīriešiem, kuriem ir viss pārējais!)
Powerball - Revolucionāri jauns fizkultūras produkts vīriešiem vai sievietēm, lai uzlabotu vai palīdzētu spēcināt plaukstas locītavu, apakšdelmu un plecus
Powerball - Perfekts palīglīdzeklis, lai atjaunotu zemākā apakšdelma un plaukstas locītavu darbību, ko ietekmē delnas tuneļa sindroms, atkārtots savainojums RSI, artrīts vai lūzums.
Jūsu jaunajam NSD Powerball ir tik daudz funkciju un izmantošanas iespējas! Mazās kompaktās bumbiņas ir jau sevi pierādījušas visā pasaulē kā augstākās klases trenažieris!

Saudzīgs locītavām
Tas ir galvenais koncepts un galvenais iemesls, kamdēļ bumbiņai ir tik daudz talantu: NSD Powerball nerada nekādu triecienu locītavām. Ja NSD Powerball tiek pareizi darbināta, tā rada fenomenālu slodzi pirkstiem, plaukstas locītavai, rokām un pleciem. Bumbiņas iekšpusē nav motora – tā vietā ir proporcionāls rotors (spara rats), kas rada inerci. Rotora ātrums var būt no 2000 apgr./min. (brīdis, kurā NSD Powerball rada aptuveni 0,5kg pretestību) līdz pat 15 000 apgr./min., kad jūsu rokas un plaukstas locītavas ir pakļautas gandrīz 19 kg pretestībai un saņem vislabāko treniņu!

Fitnesa guvumi
Lai cik attīstīta ir jūsu roka un plaukstas locītava, darbojoties ar hantelēm sporta zālē, izmantojot NSD Powerball pirmo reizi, treniņš šķitīs pat dedzinošs un sāpīgs. Šis aizraujošais produkts liks jūsu plaukstas locītavai veikt visas iespējamās kustības, vienlaicīgi radot pretestību. Neviena no tradicionālajām muskuļu trenažieru formām nav pat salīdzināma ar efektu, kuru rada NSD Powerball. Rezultātā, jūs izvingrināsiet muskuļus, par kuru eksistenci jums pat nav bijusi nojauta. No 0,5 – 19 kg pretestības dēļ, NSD Powerball varētu salīdzināt ar hantelēm jūsu kabatā kompaktas bumbiņas izmērā. Protams, kā jau veicot jebkura veidu intensīvus vingrinājumus, dedzināšana un diskomforta sajūta ātri vien pazudīs, un rezultātā jūs iegūsiet nostiprinātas plaukstu locītavas, apakšdelmu un spēcīgu satvērienu, papildus izvingrinātus arī plecus un augšdelmus

Sportiskie guvumi
Spēka nostiprināšana plaukstu locītavās, rokās un plecos ļoti labi noder sportā, un NSD Powerball jau ir palīdzējusi tūkstošiem cilvēku uzlabot savus sportiskos rezultātus. Patiesībā, jebkurā sporta disciplīnā, kur rezultāti ir atkarīgi pārsvarā no roku, plecu un plaukstu locītavu spēka un attīstības, novērosiet būtiskus rezultātu uzlabojumus jau pēc 30 dienām

Rehabilitācijas guvumi
NSD Powerball nodrošina treniņu pleciem, rokas un plaukstu locītavām, būtiski palielinot spēku un stiprību locītavām.Traumētas vai iekaisušas plaukstas locītavas rehabilitācijai un fiziskai medicīnai lietojiet bumbiņu pie mazākiem apgriezieniem, ar maigu un saudzīgu zema līmeņa slodzi.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:May 13th, 2008 - 02:11 pm
(Link)
o paldies :)!
Galvenais, ka bumbiņai ir talanti ;)!
[User Picture]
From:[info]jebemots
Date:May 14th, 2008 - 06:39 pm
(Link)
Pateicība litros!