Vajag, vajag, vajag - Fretka [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Fretka [Dec. 25th, 2007|03:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[primavera]
Vēlos iegādāties mājas seskiņu (fretku) brūnā krāsā.. Nu ļoti vēlos! Vai kāds var izlīdzēt šajā jautājumā?
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:December 25th, 2007 - 03:32 pm
(Link)
atvaino, bet nav īsti skaidrs kāds ir jautājums - vai kāds vēlas Tevi ņemt aiz rokas un aizvest uz zooveikalu? vai arī - vai kāds vēlas aiziet uz veikalu Tavā vietā un nopirkt Tev fretku?...utt.
ko īsti Tu vēlies uzzināt, m? - kur nopirkt? kā turēt? ko ēd un kur guļ?

p.s. Priecīgus Svētkus! :)
[User Picture]
From:[info]primavera
Date:December 25th, 2007 - 03:37 pm
(Link)
zaķīt, zaķīt zaķīt.. :) zinu, kur var iegādāties, par cik un ko tāds mošķīts ēd.. :) bet domāju, ka arbūt kāds te var izlīdzēt un pārdot lētāk.. :) nu kādus pāris latus zm 100..:)

tev arī gaišus sētkus!
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:December 25th, 2007 - 03:52 pm
(Link)
nu skaidrs :)
lai veicas!
From:[info]nephrite_
Date:December 25th, 2007 - 09:45 pm
(Link)
ss.lv var pieteikties fretkām, brūnām, dzims vasarā. Kaut kur zvēru sadaļā.
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:December 27th, 2007 - 07:56 am
(Link)
varbuut no saakuma paintereseejies taa nopietnaak 'ko taads moshkjiits eed' un vispaar par shiem moshkjiishiem. Nu jau par latvieshu valodaa ir dabuujama pietiekami daudz info. Kaut vai tik daudz, lai tu zinaatu kad shiem zveereeniem ir paarosjhanaas laiks un cik reaalas ir tavas iespeejas dotajaa briidii dabuut normaalu sesku. Es teiktu ka palikushi ir visaadi... nu tu pati saproti. :DDD Nav sezona. Protams vari nopirkt zooveikalaa lielu, neaudzinaatu un 80% droshi ka slimu arii sesku un tad mozciities un mociit zveeru. Vairaak palasi pirms peerc. Kaut vai www.ferret.ru. Tur ir tieshaam daudz infas.
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:December 27th, 2007 - 08:00 am
(Link)
p.s. labs sesks ar visaam poteem nu jau maksaa ap 150 Lashi, taa ka padomaa ko var iegaadaat zem 100 :) Veelu veiksmi. Seskam :>
[User Picture]
From:[info]primavera
Date:December 27th, 2007 - 10:33 am
(Link)
Mani tiešām kaitina visa šitā gudrības izrādīšana.. esmu lasījusi gana daudz info. Un vai Tev neliekas, (cilvēks ir apveltīts ar gana daudz prāta un es esmu viens no pārstāvjiem), ka es noskaidrotu un interesētos par fretkām pavisam kur citur, nevis cibā? Tāpēc jau te rakstu, ka vienmēr gadās kā savādāk, vai kāds vairs nevar paturēt, pārdomājis utt.. Kas Jums visiem cilvēkiem ir ar mācīšanu?? a? Doma: Ja pats nemāki, tad citus pamācīs? es neesmu trulā, blondā meitene, kurai pēkšņi modes ietekmē fretku sagribējies!!

Laimīgu jauno gadu!
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:December 27th, 2007 - 10:55 am
(Link)
Vienkaarsh zheel to zveereenu, kurus peec paaris meeneshiem paardod ieksh ss.lv Pie tam tad vinji jau ir kodeliigi un neaudzinaati, sesku paarmaaciit gruuti, ja panjem pieaugushu un neaudzinaatu, neieteiktu njemt kaadu, kas citiem kljuvis lieks, labaak sagaidiit mazos seskuleenus, tas gan buus tikai uz vasaru.
un pats maaku, man maajaas viens taads puukainis ir :)
Un ja tu gribi pa leeto dabuut sesku tad sorry, neizskaties peec cilveeka kas ir lasiijis info par vinjiem, citaad zinaatu cik izmaksaa taads mazs seskulis 'paardeveejam' un kaapeec vinjiem ir shaadas cenas. Taas tieshama nav uzskrulleetas lai dizhi nopelniitu uz sesku gribeetaajiem.
Tev arii laimiigu to pashu! :>
[User Picture]
From:[info]primavera
Date:December 27th, 2007 - 11:32 am
(Link)
Jee.. :) es negribu pa lēto dabūt sesku!!! es esmu gatava maksāt arī 200,- zinu, kāpēc tāds maksā (70% cenas sastāda tagad kliedzošā mode) vnk iedomājoska..., kā jau minēju iepriekš, tad labprāt paņemtu tādu, jo žēl, ja kāds ir negribēts vai kādam nav mājas!! ņemt dzīvnieciņu tikai savam priekam un izklaidei ir glupi, vajag arī par viņu padomāt! tas nozīmē, ka tādu nīgruli (kā Tu minēji) neviens negribēs un viņam nebūs tā jaukākā dzīve, tikai tāpēc, ka saimnieks pārdomājis! cilvēks, noņem tās zirgu klapes no acīm un sāc pieļaut iespēju, ka nevienmēr visi ir jāmāca! Reizēm cilvēks rīkojās ta pēc saviem ieskaitiem un izdomas, un Tavējie uzskati, kāpēc es šeit iepukstēju īsti nesakrīt ar manējiem, tāpēc nevajag dižoties, ka Tu zini, kur esmu skatījusies, ka Tu zini, kāpēc viņam tāda summa, ka Tu zini kad viņi dzimts un vibeidzot, ka Tu zini, kāda rakstura seskiņu es gribu! Kas daudz zina, tas maz runā! pacenties lūdzu!
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:December 27th, 2007 - 11:38 am
(Link)
(70% cenas sastāda tagad kliedzošā mode) <- nu gan sasmiidinaaji :DDD
[User Picture]
From:[info]primavera
Date:December 27th, 2007 - 11:43 am
(Link)
Tad jau rozā blondīne esi, tās parasti viegli sasmīdināt!
[User Picture]
From:[info]primavera
Date:December 27th, 2007 - 11:43 am
(Link)
Man atkal žēl Tevis, ar tādu dzīves skatienu daudz ko palaist garām var!
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:December 27th, 2007 - 11:45 am
(Link)
ar kaadu? tikai taapeec ka apgalvojot kaut ko es no saakuma paintereseejos vai tas taa ir, pirms nostaadu sevi muljkja lomaa? :D
[User Picture]
From:[info]primavera
Date:December 27th, 2007 - 11:49 am
(Link)
vai Tev tiešām šķiet, ka šitais dzīvnieciņš maksās tikpat daudz arī pēc trijiem gadiem, kad viņš būs izgājis no modes? viņš maksās vismaz uz pusi lētak, kas faktiski būs vēl lētāk (pie nemitīgās inflācijas-jociņš, spociņš) Un naivi ticēt, ka summa, kuru Tu maksā sastāda potes, audzināšana uns seskiņa mātes barošana! 1. Saimnieks pats gribēs nopelnīt.
2. kāpēc pārdot seskiņu par 50,- ja tagad visiem to tik ļoti vajag un nopirks pa 120,-

Tā, īss ieskats ekonomikas pamatkursā, bet es ticu, ka Tu pati to saproti gana labi!