Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 4th, 2015|08:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[yeux_glauques]
[garīgais | hopeful]

nepieciešams transports un nesējs/i, lai nogādātu veļasmašīnu no avotu ielas uz brīvības ielu. varbūt kāds var ieteikt, vai pieteikties uz:
Strode.paula@gmail.com
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:November 4th, 2015 - 11:11 pm
(Link)
Vai ir iespējams noskaidrot, cik metru garš ir tas maršruts, zīmējot kartē? Lieta tāda, ka varētu izmantot variantu, kā šeit (Avotu/Matīsa rajons) reiz tika nogādāta veļasmašīna, tikai tur bija iesaistītas improvizētas ragavas (kuras joprojām tepat glabājas), kam, kā tika secināts, sniegs īsti nav vajadzīgs, tā kā, pasākums ir bišķiņ fiziski darbietilpīgs, un diezgan ļoti smieklīgs pa ceļam sastaptajiem līdzcilvēkiem, taču realizējams. Līdz ar to, principā, esmu ar mieru uz šitādu joku parakstīties, tikai lūgšu ņemt vērā, ka 1) es viens veļasmašīnu pat līdz formāli pirmajam stāvam neuznesīšu, un 2) ja svarīgi, lai pa ceļam neviens nerādītu ar pirkstu un nesmietos, tad manu piedāvājumu uztvert kā plānu "B".
[User Picture]
From:[info]mala
Date:November 4th, 2015 - 11:20 pm
(Link)
atļaušos neiesaistīti un no malas piekomentēt, ka maršruts ir no avotiem līdz kolhozam ar visiem no tā izrietošajiem stāviem.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:November 4th, 2015 - 11:57 pm
(Link)
Nu tad teorētiski vakarā var, un praktiski vajag vismaz vienu papildus nesēju. Vēlams interesantu sarunu biedru, jo pauzes vajadzēs vairākas (saistībā ar stāviem), bet pīpēt es nepīpēju.
[User Picture]
From:[info]qgmr101
Date:November 6th, 2015 - 07:36 pm
(Link)
Oho, kolhõzs turpina pastāvēt?