Vajag, vajag, vajag - .mājas [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

.mājas [Oct. 3rd, 2011|08:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[katze]
ar lūgumu pārpublicēt ziņu tālāk, pie manis vērsās ne-cibiņš, bet varbūt šai kaķu meitenei mājas atradīsies pie kāda no jums:



"Vakar, baudot varbūt pēdējo silto vakaru, pie mums parkā pieklīda kaķēns. Drosmīgs, prasījās rokās, nepārtraukti murrāja un glaudās klāt. Palika žēl kaķēna, iedomājoties, ka tuvojas ziema un tik mīļas dabas dzīvnieciņš paliks ārā viens pats un nevienam nevajadzēs viņa mīlestību. Ka vienīgais, kas viņu skaus šoziem būs sals un drēgnums. Es pazīstu kaķus, un zinu, ka ir tādi, kas mīl sēdēt klēpī un malt dzirnaviņas saimnieka ausīm un ir tādi, kas par saimnieku un mājām atceras vien tad, kad sāk burkšķēt vēders. Tieši tāpēc uzskatīju par savu pienākumu palīdzēt šim mīlestības pārpilnajam dzīvniekam atrast siltas mājas, kur par viņa dzirnavām priecāsies kāda sirds. Diemžēl pats paturēt kaķēnu nevaru, lai kā arī vēlētos.

Rūdolfs.
tel. 26047461 vai meils kuceenushovs@inbox.lv"


linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:October 3rd, 2011 - 11:08 pm
(Link)
man atkal apriebušies cilvēki, kas met pieradinātos kaķus/suņus ārā no mājām. un, man liekas, ir lieliski, ka ir kāds, kas palīdz dzīvām radībām. ko nu?
[User Picture]
From:[info]piss_lips
Date:October 3rd, 2011 - 09:38 pm
(Link)

svīīīt ;D