sapņojam


3. Aprīlis 2006

tarzāns @ 09:15

[info]cannibalsmith:

Kopiena galīgi pieklususi mana slinkuma dēļ. Man uz lapiņām stāv pierakstīti vairāki sapņi, bet slinkums/aizmašība viņus publicēt šeit. Solu laboties. Šeku, reku jums sapnis:

Skatos fotoalbūmā bildi, kur esmu pie helikoptera un ēdu saldējumu. Nodomāju, ka izskatos pēc galīga dorka ar to muļķīgo rokaspulksteni.

Scēna ielec fotogrāfijā. Mēs (ģimene) sakāpjam iekšā (Mamma pilots.) un braucam. Paceļās helikopters no pavisam īsa skrejceļa. Mamma vada viņu ļoti nemākulīgi un lido daudz par zemu, aizķerot koku zarus. Es ar viņu strīdos, kā pareizi jāvada. Pats mežs ir ļoti zaļš (kā Dunču Namā) un tāds tropisks ar palmām.

Scēna pārlec uz mežu. Drīzāk, "izkrītu" no helikoptera, kas aizlido tālāk. Pēkšņi pamanu, ka no tuvējā koka lejā rāpjas Tarzāns. Uzreiz saprotu, ka viņš ir dusmīgs un grib izrēķināties ar mani. Tāpēc nolemju pamosties. Pamošanās gan nenotiek uzreiz, un es domāju, vai paspēšu pamosties pirms Tarzāns būs klāt, un sapnis pārvērtīsies murgā. Pamazām mežu nomaina manas istabas griesti, un es sāku just savu ķermeni. Īsi pirms sapnis pazūd pavisam, pieveru acis un pasveicinu Tarzānu.
 

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 3. Aprīlis 2006 - 14:19
(Link)
Tik tiešām esat klusi... kauyt gan ko tad es:)

PAr sapni šitas man dikti patika.. līdzīgas muļķības kā manos sapņos. Un tā pēdējā rinda ar pasveicināšānu un aizlaišanos ;D

/v
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 3. Aprīlis 2006 - 16:23
(Link)
amm, nu es te neko daudz neesu peedeejaa laikaa teicis, jo iipashi nav sanaacis apzinaaties sapnjus... diemzheel... nez, kkaa liekas, ka nesanaak. Pirms dazhaam dienaam sanaaca tikai iisu briidi palidoties..., bet ljoti daudz sapnjus nevaru atcereeties... reizeem atceros tikai kkaadu darbiibu... piem. peec ilgas CS speeleeshanas naktii sapnjos skraidu un plaantoju bumbas... :D aaa..., bet vienu gan es gribeeju tev pavaicaat... mani interesee taas lietas, kas raadaas pirms veel esi aizmidzis..., kad esi pusmiegaa it kaa savaa praataa par kko domaa, bet naak galvaa arii taadas domas, imidzhi, ko zini, pats nedomaatu... piem. vienreiz gulju pusmiegaa, veel diezgan taalu liidz aizmigshanai, bet paraadaas vecs saruuseejis kugjis kkaadaa kanaalaa... jaapiebilst, ka domaaju tajaa briidii galiigi kko citu. Nu ceru, ka kko saprati no shitaa nesakariigaa savaarstojuma ;D
[User Picture Icon]
From:[info]cannibalsmith
Date: 3. Aprīlis 2006 - 17:04
(Link)
Labi, ka atgādināji. Man kā reiz ir papīrītis par pirmsaizmigšanu. Wopšem ir tā, ka jo vairāk tu ļauj prātam brīvi klīst, jo ātrāk tu aizmiedz. (Tas gan nepalīdz ceļošanai Astrālā.) Es personīgi esmu pievērsis uzmanību un novērojis, ka miegot ciet, pamazām palielinās halucināciju daudzums un konsistence. Sākumā ir īsas nesaistītas sajūtas un domas, pēc tam scēnas ar aizvien vairāk sajūtām, līdz beigās izveidojas pilnvērtīgs sapnis.
From:(Anonymous)
Date: 3. Aprīlis 2006 - 17:36
(Link)
o! labu tēmu esat aizsākuši. Es bieži skatoties tv aizmiegu, bet trakāk ir, ja guli ar kādu kopā. Tad man kaut kā problēmas aizmigt reizēm ir un tai pusmiegā neapzināti sanāk TĀDAS lietas redzēt. Un īstais miegs/sapnis nav sācies, Tevi pamodina un Tu ātri domā, kas notika, ā mani pamodināja, ā es jau mazliet iemigu... Žēl - tagad redzētus sīkumus grūti atcerēties.
Ak, un vēl taču, pēc negulētas nakts, braucot trolejbusā kad galva krīt atpakaļ vai uz priekšu, tad arī viskas apkārt notiek līdz brīdim, kad atsities pret kaut ko vai kās pret TEvi.
Un halucinācijas arī no bezmiega, tādos brīžos kā uz poda sēdēšana, tad izliekas ka dvielis sakustas, pasmaida, toeltes papīrs grib lēkt no galdiņa.
Un ir vēl:) visu nakti nobraucot ar riteni un piekūstot, tumsā sazīmējas visādas lietas, kā mašīnas, cilvēki, citi riteņbraucēji...

Daudz savādu lietu slēpjas mūsu prātos:)

/v
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 3. Aprīlis 2006 - 19:32
(Link)
Patiesiibaa taadaa stadijaa es pati parasti censhos biidiit viskautkaadus imidzhus, bet pa vidu maisaas viskautkaadi sveshie... sveshaas domas :D
Njaa to, ka ja domaam ljauj valju, tad aatraak aizmieg esmu pamaniijusi... bet ja censhos koncenteeties nekaadiigi nevaru aizmigt... nesanaak! Taa ka jaameegjina vien no censties apzinaaties sapnjus, bet arii tas, kaa jau mineeju peedeejaa laikaa iisti nesanaak. Nu nekas, gan jau ar laiku! Es zinu, ka shito joku atkodiishu :D ...kkad! ;D
From:[info]likvidet
Date: 3. Aprīlis 2006 - 20:39
(Link)
man jau arī te daži sapņi iekrājušies, tikai nelaime tāda, ka pēdējā laikā biju izlaidusies un no sapņiem atcerējos tikai sīkas ainas, kuras nebija iedvesmas šeit izklāstīt.
gan jau uzbursies kautkas interesants, nedaudz jāsaspiež dūres un jāiedunkā savs sapņu dresēšanas gribasspēks.
galvenais jau ik pa laikam te komūnā iesapņot, lai klusums pavisam neaizspiež visiem mutes ciet.
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 4. Aprīlis 2006 - 11:06
(Link)
Nu mantieshi taapat... :) jaasanjemaas beidzot, lai kko vareetu jauku pasapnjot.