sapņojam


Reply To:

tarzāns @ 09:15

[info]cannibalsmith posted in [info]sapnji:

Kopiena galīgi pieklususi mana slinkuma dēļ. Man uz lapiņām stāv pierakstīti vairāki sapņi, bet slinkums/aizmašība viņus publicēt šeit. Solu laboties. Šeku, reku jums sapnis:

Skatos fotoalbūmā bildi, kur esmu pie helikoptera un ēdu saldējumu. Nodomāju, ka izskatos pēc galīga dorka ar to muļķīgo rokaspulksteni.

Scēna ielec fotogrāfijā. Mēs (ģimene) sakāpjam iekšā (Mamma pilots.) un braucam. Paceļās helikopters no pavisam īsa skrejceļa. Mamma vada viņu ļoti nemākulīgi un lido daudz par zemu, aizķerot koku zarus. Es ar viņu strīdos, kā pareizi jāvada. Pats mežs ir ļoti zaļš (kā Dunču Namā) un tāds tropisks ar palmām.

Scēna pārlec uz mežu. Drīzāk, "izkrītu" no helikoptera, kas aizlido tālāk. Pēkšņi pamanu, ka no tuvējā koka lejā rāpjas Tarzāns. Uzreiz saprotu, ka viņš ir dusmīgs un grib izrēķināties ar mani. Tāpēc nolemju pamosties. Pamošanās gan nenotiek uzreiz, un es domāju, vai paspēšu pamosties pirms Tarzāns būs klāt, un sapnis pārvērtīsies murgā. Pamazām mežu nomaina manas istabas griesti, un es sāku just savu ķermeni. Īsi pirms sapnis pazūd pavisam, pieveru acis un pasveicinu Tarzānu.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.