pajautaa

sāpīgs jautājums

« previous entry | next entry »
Jul. 8., 2016 | 07:29 pm
posted by: nervukamolis in pajautaa

Sveiki!
Sāp zobs, tā visai sirsnīgi. Kamēr pārvelku nedēļas nogali un tieku pie doc., labprāt palasītu jūsu iedvesmojošos un biedējošos pieredzes stāstus par sekojošiem jautājumiem:
- vai zobusāpes ir iespējams "pārsāpēt" (t.i., zoba nervs nomirst, nepaņemot cilvēku sev līdzi), ja jā - cik ilgā laikā tas notiek?
- kas ir nelāgākais, kas ar jums/jūsu draugiemradiempaziņām ir reāli noticis, ielaižot zoba nerva iekaisumu?

(lūgtum, baigi galvu nemazgāt, tāpat sāp)
tencinu

upd: paldies jums visiem! Gāja jautri, bet izdzīvoju (kad nekas cits vairs nedarbojās, man palīdzēja auksts ūdens un tik pat auksta vīgriežu tēja (aka dabīgais aspirīns). Šorīt tiku pie ārsta.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

varmaka

from: [info]varmaka
date: Jul. 9., 2016 - 05:23 am
#

Ja, vajag biedējošu, lūdzu. Blakus koikā palātā bija čalis, kas vainoja maximas salātus. Izrādās, šam bail no zobārsta. Tik bail, ka krīt ģībonī. Rezultātā mute labi izpuvusi un sākās masīvas problēmas. Diagnozi nezinu, bet nu vismaz mēnesi viņš pavadīja slimnīcā. Tad nu šim katru dienu pa dažiem zobiem rāva ārā un vadāja ratiņos atpakaļ, jo bija noģībis un krītot nobrāzies.


Neko vairāk kā dzert pretiekaisuma un pretsāpju zāles un dezinficēt muti jau tu nevari. Šmigu gan daudz nedzer, jo pēc tam narkoze švakāk iedarbosies.

Atbildēt